Răspund, cât de repede pot, la toate mesajele primite – sau în maximum 48 de ore.

Dacă doriţi să mă contactaţi, pentru a vă exprima diverse puncte de vedere în legatură cu articolele publicate pe blog, pentru a mă critica sau pentru a mă lăuda :), pentru a propune teme pentru alte articole, pentru interviuri sau guest posturi, pentru alte tipuri de colaborări sau pentru ce vă mai trece prin minte (în limita decenţei şi a bunului simţ), folosiţi această adresă de mail (nu uitaţi să scoateţi spaţiile şi parantezele pătrate)

petre.dalea [@] gmail.com

Dacă din comoditate nu doriţi să vă deschideţi clientul de mail, puteţi folosi pentru contact formularul de mai jos. (câmpurile marcate cu * (asterix) sînt obligatorii). Aveţi posibilitatea să adaugaţi şi un attachment … dar mare atenţie la ce puneţi acolo.

 

I consent to having this website store my submitted information so they can respond to my inquiry. See our privacy policy to learn more how we use data.
 

 Pe acest blog se folosesc cookies pentru că acestea mă ajută să obţin o statistică corectă în Google Analytics. (accesaţi linkul pentru a  vă informa despre ce sînt, cum se folosesc şi ce tip de informații sînt accesate cu ajutorul cookie-urilor)