Dezinfectant Hygienium pentru igiena personala si pentru institutii

Gama de dezinfectant Hygienium este ampla si poate distruge agentii patogeni. Dezinfectantii Hygienium sunt sub forma de gel, lichid, sapun, detergent, servetele. Acestea includ substanta principala alcool – etanol, izopropanol sau povidon-iod si auxiliara, uleiuri esentiale si hidratante.
Dezinfectantul Hygienium cel mai ades este folosit ca dezinfectant pentru maini.

Acesta tip de produs suprima activitatea agentilor patogeni care se afla pe pielea mainilor, pentru a preveni raspandirea infectiei. De asemenea, distruge majoritatea bacteriilor (inclusiv mycobacterium tuberculosis), virusurilor (HIV, SARS, gripa), cu exceptia rabiei si a ciupercilor. Acest produs ofera siguranta pentru pielea umana, absenta efectelor alergice, cancerigene, teratogene si mutagene, au un spectru antimicrobian larg si o durata de actiune de cel putin 3 ore.

Hygienium dezinfectant

Hygienium dezinfectant are viteza de procesare necesara, nu necesita pregatire, are o durata lunga de valabilitate, miros usor acceptabil, consistenta convenabila. Utilizarea dezinfectantelor pentru maini au un spectru larg de actiuni, un nivel sigur sau distrugere completa a microorganismelor patogene si a toxinelor acestora. Dezinfectantele pentru maini fac o treaba excelenta in acest sens.
Se pot utiliza in viata de zi cu zi, in productie, in institutiile medicale pentru prelucrarea igienica a mainilor si dezinfectarea chirurgicala. In viata de zi cu zi, folosirea lor este o modalitate excelenta de a inlocui spalarea obisnuita a mainilor cu apa si sapun, atunci cand nu exista un lavoar. Acest lucru este valabil mai ales in locuri aglomerate.

La locul de munca si in spitale, acestea ajuta la mentinerea igienei. Hygienium dezinfectant are multe aspecte pozitive, iar pentru utilizare nu este necesara o chiuveta, nu provoaca iritatii pe piele, nu usuca pielea, iar sapunul dezinfectant contine hidratanti si emolienti. De asemenea, au o capacitate ridicata de a distruge microflora patogena, in comparatie cu antisepticele care contin povidona-iod, alcoolul este mai putin probabil sa provoace dermatita alergica.

Nu au un efect antibacterian sistemic si, prin urmare, nu agraveaza sanatatea. Utilizarea dezinfectantilor faciliteaza foarte mult igiena personala. Posibilitatea infectiei cu diverse bacterii este redusa, ceea ce are un efect benefic asupra sanatatii umane.

Hygienium

Dezinfectantii pentru maini au mai multe forme: solutie lichida, sapun si gel. Fiecare persoana alege exact ceea ce ii place cel mai mult. Exista multe optiuni de dezinfectant Hygienium convenabile pe care le poti transporta cu tine in geanta si pe care le poti folosi oriunde.

Un antiseptic va deveni indispensabil pentru zgarieturi, rani minore, atunci cand nu exista nicio modalitate de a utiliza un kit de prim ajutor. Orice instrument conceput pentru dezinfectarea mainilor este denumit dezinfectant sau antibacterian, dar in realitate aceste cuvinte nu sunt sinonime. Toti agentii antibacterieni pot distruge numai bacteriile, iar virusii nu pot fi distrusi. Dezinfectantii combat activ agentii patogeni.

Dezinfectantii care contin alcool in compozitia lor, permit distrugerea diferitelor tipuri de bacterii rezistente la antibiotice. Astfel de agenti au activitate virologica ridicata impotriva diferitilor virusuri si ciuperci. Astfel de proprietati fac ca dezinfectantii Hygienium sa fie atat de populari si foarte ceruti pe piata. Poti utiliza dezinfectanti atat in viata de zi cu zi in mediul casnic, cat si in orice institutie publica.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.