Sanito.ro este un magazin de nota zece!

Avand experienta destul de mare cu magazinele care comercializeaza echipamente si produse de curatenie, am ajuns la concluzia ca Sanito.ro este cel ma indicat pentru cei are detin un business. Acest magazin ofera o gama vasta de produse precum detergenti, sapun lichid, accesorii, produse hartie, cosuri gunoi si multe altele.

Gama de sapunuri include si produse de tipul sapun spuma sau sapun crema, dar si dezinfectanti de maini, care se dovedesc a fi mereu utili, mai ales cand nu ai la dispozitie o baie pentru a spala manile.

Sanito.ro este un nume cunoscut in Romania care de peste 12 ani este vanzatorul oficial al unor produse foarte eficiente pentru intretinerea curateniei.

De asemenea, pe site clientii vor gasi cele mai convenabile preturi, iar cantitatea produselor va fi mereu mai mare decat la alte brand-uri.

Personal recomand rola industriala de hartie in 3 staturi, avand 500 de portii de la producatorul Papernet.

Papernet este un brand Italienesc recunoscut pentru calitatea fabricatelor si a calitatii superioare de hartie pe care o ofera.

Aceasta rola in 3 straturi este din celuloza pura, astfel va rezista mult mai bine fata de restul prosoapelor de hartie, iar aceasta rola are o capacitate foarte mare de absorbtie pentru apa si ulei. Este ideal pentru a fi folosita in restaurante, mai ales la bucatarie, deoarece bucatarii trebuei sa mentina intotdeauna un mediu curat de munca, iar rola Papernet este ideala.

Dimensiunile unei portii de hartie este de 22 x 38 cm, mai mult decat suficient pentru a acoperi o suprafata buna, iar numarul total de portii este 500.

Acest model de rola industriala contine doua bucati in bax si este o oferata foarte avantajoasa, deoarece cu mai putin de 50 de lei, cumparatorii pot obtine 1000 de portii de hartie de inalta calitate.

Achizitionand acest tip de rola industriala, o sa va asigurati proviziile de hartie pentru un an de zile. Nu veti mai duce grija rolei care sta sa se termine din bucatarie.

Datorita faptului ca este conceputa pentru un mediu industrial, rola poate fi utilizata si la reparatul masinii. Personal de fiecare data cand schimb uleiul la masina mea, folosesc rola Papernet, deoarece resusesc sa indepartez intr-un mod foarte eficient rezidul de ulei si negreala.

Sanito.ro este cel mai bun magazin pentru a face astfel de investii, deoarece pun la dispozitia cumparatorilor doar cele mai bune produse la preturi de invidiat.

Magazinul lor este bine aprovizionat de produse din hartie, dispensere pentru stocarea acesteia si detergenti si dezinfectanti de cea mai buna calitate.

Recomand cu incredere achizitionarea produselor pentru curatenia casei de pe Sanito.ro, deoarece nu veti da niciodata gres. Detergentii inlatura mult mai bine petele de murdarie si elimina bacteriile pana la 100%.

Cei dragi mertia tot confortul pe care il poti oferi!

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.