Un supliment alimentar

supliment alimentar 12 plante

Deşi am zis (într-un comentariu făcut pe BlogalIniţiative) că nu voi participa la aceasta campanie, după o adâncă chibzuiţă, 🙂 care a durat ceva mai mult de două secunde, m-am răzgândit şi o să scriu despre acest supliment alimentar numit 12 Plante.

Cândva în negura timpului, adică prin 1995 🙂 am activat într-o structura de tip MLM şi cu toate că treaba mergea bine, erau unele produse pe care nu puteam să le recomand pentru că nu aveam încredere în performanţele lor. Am participat la diferite seminarii unde am învăţat cum să comunic cât mai eficient interlocutorilor calităţile produselor, am participat la seminarii unde am învăţat cum să prezint cât mai eficient, nu atât produsele cât  acea oportunitate de afacere, am participat la seminarii despre persuasiune şi metode de manipulare dar performantele mele în a recomanda produse netestate personal nu au crescut pe măsura timpului investit în pregătire.

Provocarea campaniei de pe BlogalIniţiative este: „Cum i-ai explica unui nehotărât că 12 Plante e un produs special și folositor sănătății sale?” şi pentru că nu am altă metodă de ai explica, o să-l rog pe „nehotărât” să se uite pe site de unde va afla că:

Produsul 12 Plante acţionează pentru refacerea stării de bine a organismului, având efecte benefice asupra imunităţii, sistemului circulator, sistemului digestiv, cu un aport semnificativ de vitamine, proteine şi enzime.

Ştiu că nu o să am nicio şansă de a câştiga această campanie, cu toate că premiul este tentant ( o tableta Allview Speed City SuperSlim) dar participând la campanie am ocazia de a primi un pachet de 12 plante şi astfel o să am ocazia să testez acest supliment alimentar … şi aici intervine problema care m-a determinat să particip la această campanie.

Consider că cei din spatele site-ului 12plante.ro  (Iconica SRL) vor avea o problema serioasă cu acordarea premiilor pentru că au promis fiecărui blogger care participă la campanie câte un pachet 12 plante, pachet care pe site costă doar 100 de lei şi sânt peste 170 de articole înscrise pănî acum. E adevărat că multi bloggeri au scris mai mult de un articol dar numărul celor care au participat tot mare e … şi la mine acesta este doar primul articol din seria despre 12 plante.

Latest Comments

  1. albinuta veninoasa 29 ianuarie 2013
    • D-Petre 29 ianuarie 2013
  2. Pingback: Consultanţă gratuită - D - Petre 8 februarie 2013