Zapping Blogosferic 14

blogosferaLa aproape 3 săptămîni distanţă, vă propun o nouă repriză de zapping blogosferic , cu câteva articole incitante şi  interesante. Acum aştept să le citiţi şi să spuneţi dacă am avut dreptate 🙂 Daca n-am avut dreptate, vă rog, păstraţi discreţia şi nu mai spuneţi la nimeni 🙂

Nicu Pârlog de la descopera.ro ne informează în detaliu despre riscurile de securitate în reţelele sociale sau despre conexiunile primejdioase  ale copiilor pe internet, precum şi despre furturile de identitate din online.

Razvan de la pc-tuneup.info ne învaţă cum să postăm cu un singur clik pe mai multe grupuri de facebook , dar mare atenţie mare – programul „nu ştie cu diacritice” şi se afişează tot felul de bălării în loc de diacritice.

Marian Hrducaş ne îndeamnă să scoatem spiritul civic la înaintare  şi pentru asta ne propune  o campanie socialo-civică pe online.

– Express de Banat ne aduce în prim plan o frumoasă acţiune de voluntariat , a celor de la BikeAttak Reşiţa … din păcate insuficient popularizată chiar şi de către iniţiatori … care au uitat să o menţioneze pe site-ul propriu.

Cam atât pentru această repriză de zapping blogosferic, acestea au fost recomandările / link-urile  de astăzi iar până la o noua porţie de link-uri bombănite, vă doresc blogăreală plăcută.

 

Latest Comments

 1. Ana- 25 mai 2012
 2. NCV 25 mai 2012
 3. Bucur 25 mai 2012
 4. Bogdan 26 mai 2012
  • D-Petre 26 mai 2012
   • Bogdan 26 mai 2012
    • d-petre 26 mai 2012
 5. Ioana 31 mai 2012
 6. Pingback: Festivalul Filmului Montan - D - Petre 8 martie 2013