Cele mai bune consumabile pentru masina

Atunci cand vine vorba sa schimb consumabilele la masina, niciodata nu ma uit la pret. Din experienta stiu ca, daca alegi sa investesti in masina ta cu piese de schmb si consumabile ieftine, aceasta se va defecta foarte des.

De aceea, de fiecare data cand am nevoie sa cumpar ulei de motor si antigel auto apelez la magazinul online badabum.ro. Acestia sunt specializati in comercializarea pieselor si consumabilelor auto si vor oferi, de fiecare data, cel mai bun pret.

Datorita faptului ca vremea rece se aproprie, m-am gandit ca este oportun sa schimb uleiul masinii si antigelul, deoarece este indicat ca in sezonul rece sa folosim alt tip de antigel, care sa reziste la temperaturile scazute. Uleiul il schimb periodic atunci cand fac 7000 km, deoarece nu doresc ca masina sa acumuleze impuritati in motor.

Alegerea mea pentru antigel a fost Ravenol Antifreeze Japanese P-OAT verde, concentrat, de tip HJC Protect FL22. Acest tip de antigel este indicat pentru masinile japoneze si are dubla actiune de a proteja si de a mentine temperatura la valori normale, pe timpul rece. Fiind posesorul unui Suzuki, acest antigel a fost mai mult decat potrivit.

Pentru uleiul de motor, am optat pentru ceva mai scump, deoarece sunt pretentios la ceea ce pun in masina. Am cumparat un bidon de Castrol Edge 5W-30 Long Life 5L. Acest ulei de masina este produs de firma Castrol, recunoscuta in intreaga lume pentru cosnumabilele lor de masina. Este firma pe care am folosit-o de fiecare data cand am facut shimbul de ulei. Nu numai ca masina merge mai lin, dar asigura folosirea pana la 10.000 km parcursi cu masina fara sa necesite sa fie schimbat.

Recomand site-ul badabum.ro pentru a descoperi cele mai bune consumabile si piese de masini. Produsele lor sunt originale si vor imbunatati starea masinii tale.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.