Confortul din biroul nostru este dependent de Sanito.ro

sanito.ro

Anul trecut, ne rugam sa nu mai ploua asa de mult si mai ales sa nu intre lumea in biroul nostru in zilele ploioase de toamna. Pardoseala se umplea de apa si de noroi, iar urmele acelea inestetice ne diminuau capacitatea de concentrare.

Venea doamna care se ocupa de curatenie, le stergea, dar imediat ce termina, intra altcineva cu talpile pline de noroi. Multi se jenau de situatie, dar nu puteau sa procedeze in alt mod, fiindca nu aveau pe ce sa isi stearga picioarele.

In prezent, poate sa ploua, poate sa ninga, poate sa fie strada plina de praf, fiindca avem covorase dezinfectante la intrare si nimeni nu mai intra cu incaltamintea plina de noroi. Covorasul este din cauciuc tare, prevazut cu striatii care intra printre modelele antialunecare de pe talpa si curata totul perfect. El este cel care retine frunzele putrede, noroiul, praful si microorganismele. Ne dam seama cat de util este dupa mizeria pe care o colecteaza ca sa ne mentina biroul curat.

Evident ca dupa ce traficul inceteaza, covorasul este spalat cu apa si detergent din belsug, apoi dezinfectat.

Tot legat de anul trecut avem o amintire trista. Gresia era uda si o batranica a venit dupa o cerere pe care o lasase la noi. Din pacate nu avea cine sa alerge pentru ea si atunci a infruntat ploaia, sa isi rezolve problema.

A fost suficient un pas gresit si trupul uscat a cazut pe pardoseala. Sarmana batranica si-a rupt mana. Atunci am realizat ca si noi ne puteam accidenta si ca aveam nevoie de covoare profesionale sa  nu se mai intample niciodata incidente de tipul celui care ne-a marcat.

Acum ne este cald si bine si nu mai suntem in pericol de accidentare.

Managerul a cumparat si mochete profesionale pentru holuri.

Colaborarea cu acest magazin online a devenit permanenta si Sanito.ro contribuie decisiv la confortul si protejarea sanatatii noastre.

De aici comandam sapunul lichid pentru maini, capacul cu senzori pentru toaleta, consumabilele din hartie. In fiecare incapere zaresc marfuri de pe site-ul acestui magazin.

Nu pot sa uit cosurile de gunoi prevazute cu capac care se inchide perfect si care poate fi ridicat prin apasarea cu piciorul pe o pedala.

Nu este nevoie ca utilizatorul sa puna mana pe capac, sa puna resturile in cos. Aceasta actiune ar fi periculoasa din doua puncte de vedere:

-in primul rand, ar atinge o suprafata pe care au pus si ceilalti utilizatori mana si este de evitat acest lucru in perioada pandemiei.

-in al doilea rand, in apropierea gunoiului apar multi oportunisti nevazuti, adica bacterii si virusuri care produc grave imbolnaviri.

Acum nu ma duc cu retinere la birou, fiindca stiu ca sanatatea nu este pusa in pericol. Pe gresie nu a mai alunecat nimeni de cand avem mochetele antialunecare si in plus, biroul a devenit mult mai atractiv datorita culorilor vii ale covoarelor si imprimeurilor de pe ele.

Sapunurile lichide de la baie ne mentin mainile curate si cosurile de gunoi impiedica formarea de gramezi de hartii care nu mai folosesc nimanui. Mai mult de-atat, am invatat sa colectam si selectiv datorita cosurilor colorate diferit.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.