Contact-artist.ro asigura succesul evenimentelor

Imi plac spectacolele fiindca intre tine ca spectator si artist nu se mai interpune un ecran, ci esti fata in fata cu el. In adolescenta nu ratam niciun spectacol din orasul in care mi-am terminat liceul si obisnuiam sa imi fac un carnetel in care notam datele si cantaretii pe care i-am vazut, plus observatii de genul: X a ridicat sala in picioare, Y nu suporta zgomote in timp ce canta si este arogant, Z multumeste publicului si cand este bisat iese si canta din nou, A. are o silueta de vis.

Mi-am dat seama ca artistii sunt oameni ca si noi, ba au in plus grija de a fi mereu frumosi si cu zambetul pe buze si sunt nevoiti sa se prezinte la inaltime in fata spectatorilor, chiar daca nu se simt foarte bine sau le-a murit cineva drag.

Pe vremea cand eu ma duceam la concerte, fiindca nu eram angajata cu norma intreaga ca acum, nu se putea lua legatura cu artistii preferati. Imi doream sa pot vorbi cu oamenii pe care ii admiram din tot sufletul, sa ii pot aduce sa cante la majoratul sorei mele, dar de unde sa ii iei?

Organizatorii de spectacole si oamenii obisnuiti interesati de preturi artisti pot lua in orice moment datele de contact ale impresarilor si asa sunt siguri ca artisti de marca vor canta pentru ei si pentru invitatii lor.

Contact-artist.ro are in palmares nume bogate ale muzicii populare si usoare romanesti, ca si vedete internationale pe care vi le pune la dispozitie la nunti si la botezuri, la majorate, zilele comunei, la concerte si revelioane.

Muzica reprezinta sarea si piperul unui eveniment fiindca ea se adreseaza direct sufletului, iar ascultatorii se pot ridica de pe scaune si de la mese si pot dansa.

Portofoliul firmei Contact-artist.ro contine artisti de prim rang ai momentului, cum ar fi: Andra, Inna, Delia, Smiley, Bendeac si magicieni de succes. Toti au talent cu carul. Solistii au voci de aur si repertoriu bine ales. Ei sunt foarte iubiti si prin prezenta lor asigura reusita evenimentului si capteaza o asistenta numeroasa.

Oriunde apar acesti artisti, entuziasmul spectatorilor creste, deoarece calitatea actului artistic este garantata.

Cu toate ca sunt vedete in toata puterea cuvantului, ei sunt modesti, generosi, dialogheaza cu sala si isi pun mereu la punct repertoriul si prezenta scenica. Exigenti cu ei insisi au reusit sa cucereasca inimile spectatorilor, de aceea si preturile comunicate de impresar vor fi pe masura si difera in functie de numarul de ore si de locul unde se desfasoara evenimentul.

Avem motive de multumire ca un simplu telefon sau un click ne aduce artistul favorit la evenimente, iar preturile sunt ajustabile in functie de circumstante.

Nu stati pe ganduri, daca veti avea nunta sau botezul, sa selectati artistii care sunt la moda si sa contactati impresarii pentru punerea la punct a contractului! Important este ca vocile mari ale Romaniei stau la dispozitia iubitorilor de frumos si ca accesul la ele este facil.

Artistii au menirea sa descreteasca fruntile si sa aduca tot ce este mai frumos in sufletele oamenilor, de aceea merita toata pretuirea din lume!

Latest Comments

  1. Catalina 5 februarie 2019

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.