De ce ai nevoie de un consultat dela Adisaf.ro pentru afacerea ta

Traim vremuri in care nu mai este imposibil sa ne deschidem o afacere. Da, este greu, dar nu mai este un vis irealizabil, un privielgiu pentru cei cu foarte multi bani sau cu o pozitie sociala foarte buna. Sunt oameni care pornesc de la 0, pleaca prin tari straine si, dupa ce muncesc cativa ani, se intorc cu un capital suficient pentru a-si deschide un business.

De ce ai nevoie de un consultant pentru afacerea ta?

In timp ce oamenii de afaceri au de obicei o gama larga de abilitati, cu anumite specialitati, schimbarile din cadrul afacerii, in climatul economic mai larg sau alte circumstante neprevazute, pot crea o nevoie care nu poate fi satisfacuta cu abilitatile existente in cadrul intreprinderii, firmei sau companiei. Cand se intampla acest lucru, angajarea unui consultant de specialitate poate oferi abilitatile necesare pentru a face fata situatiei, precum si un punct de vedere obiectiv care poate ajuta la concentrarea eficienta a echipei.

Acest articol este despre necesitatea, selectarea si gestionarea unui consultant. Si in acest articol vom examina rapid de ce ai putea avea nevoie de un consultant. La sfarsitul acestui articol, vei putea lua o decizie „in principiu” cu privire la angajarea sau nu a unui consultant.

In primul rand, trebuie sa stii care este definitia consultantei. Consultanta poate fi decrisa sau definita ca o relatie in care un strain isi pune la dispozitie abilitatile, cunostintele si experienta sa in cadrul unui rol consultativ, inclusiv punerea in aplicare a acestora. Si cuvantul cheie aici este implementarea. Rezultatele sau proiectele de consultanta trebuie sa fie implementabile.

Ce ar putea face un consultant pentru tine?

Exista cateva lucruri principale pe care un consultant le poate face pentru tine si pentru afacerea ta. Acestea sunt: iti furnizeaza informatie; te ajuta sa rezolvi probleme si sa treci peste provocari; te ajuta sa recunosti oportunitati latente; te ajuta la diagnosticarea si redefinirea problemelor, provocarilor si oportunitatilor; iti recomanda anumite lucruri; te ajuta sa aplici inlcusiv legislatia unde este necesar; te ajuta sa construiesti un consens si un angajament in jurul actiunilor corective; te ajuta in imbunatatirea permanenta a eficacitatii organizationale.

De ce o firma trebuie sa angajeze un consultant? Acestea sunt cele mai comune nevoi pentru consultanta: asistenta temporara; revizuirea obiectiva, solicitare terta parte pentru identificarea problemei / oportunitati si rezolvare; supravietuirea unei crize; initierea schimbarii; obtinerea finantarii; selectarea personalului cheie; educatie interna; rezolvarea conflictului; asistenta executiva; asistenta de reglementare; schimbare socio-economica si politica.

Unde gasesti un astfel de consultant? Recomandarea noastra ar fi https://www.adisaf.ro. Numele complet  este Adisaf Consulting Management. Este o firma din Romania, care ofera consultanta pentru orice fel de afacere. Mai mult, Adisaf asigura suport juridic, logistic, de personal ori administrativ pentru toti cei care au nevoie de ajutor. Experienta echipei este foarte mare, fiind in acest domeniu de peste 25 de ani. Practic, aceasta firma te scuteste de anumite proceduri ce pentru tine ar insemna mult timp pierdut pe la institutiile statului. Contra unei sume stabilite cu reprezentantii firmei, Adisaf se ocupa de aproape orice problema sau necesitate a firmei tale. Nu vei mai pierde timp alergand dupa documente si nu mai aveam batai de cap cu intelegerea procedurilor. Echipa de la Adisaf este una profesionista care cunoaste exact aceste proceduri si tot ceea ce este legat de ele.

Timp de decizie!

Dupa cum vezi, sunt foarte multe motive pentru care, a lua in considerare angajarea unui consultant este necesara. Cu Adisaf siguranta este garantata si rezultatele vor fi cele preconizate. Deci, prima ta decizie este sa iei o hotarare „in principiu” cu privire la angajarea sau nu a unui consultant pentru a raspunde nevoilor pe care le ai.

Nu te gandi sa abandaonezi sau sa nu iti dechizi o afacere doar pentru ca nu te descurci cu unele probleme sau proceduri legislative. De fapt, exista atatea motive pentru care sa iti deschizi o afacere. Multi antreprenori se considera personalitati „de tip A”, oameni carora le place sa preia controlul si sa ia decizii. Cu alte cuvinte, detinerea unei afaceri ii scuteste de la a lucra pentru oricine altcineva. Un motiv de a detine o afacere mica este capacitatea de a directiona cultura companiei tale. Este ca atunci cand stai pe scaunul soferului. Astfel vei  lua decizii cu privire la modul cel mai bun de a conduce compania in viitor. Acest lucru ar putea fi coplesitor pentru unii si cineva trebuie sa stie cand si cum sa delegi cel mai bine. De aceea, poti apela la consultanta, precum cea oferita de Adisaf. Cu toate acestea, atunci cand poti, incearca sa iei propriile decizii despre cum sa functionezi cel mai bine zi de zi. Acest lucru va duce la crearea unei culturi, a unei marci si a unei organizatii

A avea propria afacere, iti poate deschide noi orizonturi si o cale spre idnependenta financiara. Nu stii ce sa faci? Apelaza la consultanta oferita de Adisaf si bucura-te de afacerea ta!

Latest Comments

  1. Daniela 5 februarie 2020
  2. Andreea 14 februarie 2020
  3. Mariana 20 februarie 2020

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.