De ce este importanta mentenanta la hidranti!

Doar pentru ca hidrantii au fost pusi pe strada asta nu inseamna ca nu trebuie verificati la un anumit timp. Serviciile de securitate PSI sunt tot mai importante in ziua de astazi, deoarece tot mai multe case incorporeaza aparatura electrica, care deseori isi poate gasi sfarsitul intr-un scurt circuit electric ce poate provoca un incendiu.

Securitatepsi.ro este firmala care toate business-urile pot apela pentru o autorizatie PSI dupa ce tehnicianul PSI va constata ca afacerea respectiva este in regula.

Ce este o autorizatie PSI?

Este un act administrativ emis in baza legii de Inspectoratul pentru Situatii de Urgente Judetean sau al municipiului Bucuresti prin care se certifica faptul ca o constructie indeplineste criteriul de securitate la incendii in urma unor verificari de teren si a obtinerii unor documente. Daca apelezi la serviiile Protecons, dupa ce echipa de specialisti ISU vine in control si analizeaza constructia si documentele realizate de firma noastra pentru a verifica daca acestea respecta toate cerintele ISU vei putea intra in posesia unei autorizatii PSI.

De ce este importanta obtinerea unei autorizatii PSI?

Daca un spatiu necesita aceasta autorizatie, iar proprietarul nu a luat masurile pentru a le obtine, el intra sub incidenta legii. Iata care sunt riscurile:

Administratorul institutiei raspunde civil sau penal (dupa caz) daca nu a luat toate masurile legale privind securitatea la incendiu. Societatea de asigurari poate refuza despagubirea in cazul unui incident, invocand ca motiv lipsa autorizatiei PSI.

De asemenea, tot firma securitatepsi.ro se va ocupa si de proiectare instalatie sprinklere pentru cei care au nevoie sau pentru cei care vor sa implementeze un astfel de sistem de siguranta in casele lor.

Sistemele de stingere cu apa sunt folosite in special in cladirile cu suprafete mari de protejat : depozite, centre comerciale, spatii de birouri, etc. Sistemul de stingere cu sprinklere apa-apa (umed) este cel mai simplu si cel mai utilizat sistem in instalatiile cu sprinklere. Reteaua de distributie este plina cu apa sub presiune pana la capetele de sprinkler. In general, acest sistem poate fi instalat in orice loc care nu este supus riscului de inghet.

Sistemul este activat automat la depasirea unui anumit prag de temperatura, cand fiola sprinklerului se sparge si apa incepe sa fie deversata sub forma de stropi. Se deschid doar acele capete de sprinkler la care temperatura a depasit pragul de declansare, iar functionarea lor reduce pagubele produse de incendiu. Nicio firma nu va dori sa risce pierderi enorme in urma unui incendiu si cel mai bine este sa investesti intr-un astfel de sistem care este curat, nu ocupa spatiu si paote fi instalat de firme specializate precum securitatepsi.ro!

Firma este leader in acest domeniu in care constant firmele au nevoie de autorizatie PSI sau de mentenanta instalatie hidranti. Firma securitate PSI este o investitie obligatorie pentru orice firma sau birou privat, deoarece asigura siguranta angajatilor si a bunurilor. Ofertele sunt valabile si pentru cei care doresc instalarea unor sisteme sprinkler si in propria locuinta pentru a face casa un mediu si mai sigur si ferit de incendii!

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.