Emisiile de carbon in natura – ce impact are carbonul asupra mediului inconjurator

In Uniunea Europeana, transportul este responsabil pentru mai mult de 30 % din totalul emisiilor de CO2. Emisiile au crescut in ultimii ani, favorizand efectul de sera si distrugerea mediului. Astfel, multe companii implementeaza programe pentru a reduce dioxidul de carbon pe care il emit in atmosfera.

Cum putem ajuta noi la reducerea emisiilor de CO2?

Detinem o masina personala pe care o folosim zi de zi, ceea ce inseamna poluare, dar putem contribui la protejarea mediului prin folosirea de Uleiuri cu amprenta neutra de carbon. Acestea isi pastreaza eficienta pentru masina, dar totodata au emisii mult mai mici de Co2, ajutand astfel, mediul inconjurator.

Folosirea unui lubrifiant pentru masina personala este esential si mai ales daca acesta este unul calitativ ce nu doar protejeaza motorul ci si mediul inconjurator.

Masina este acel mijloc de transport cel mai folosit in intrega lume pentru transport si daca alegem sa folosim produse de intretinere de o calitate avansata, cu siguranta vom observa rezultatele benefice asupra mediului, cat de curand.

Uleiurile cu amprenta neutra de carbon sunt eficiente si sigure si folosind astfel de ulei pentru masina ta, vei putea aduce un ajutor mediului inconjurator de care avem cu totii atata nevoie pentru o viata sanatoasa!

Schimbarile climatice au o relatie foarte stransa cu modelul energetic pus in aplicare in lumea de astazi; un model care se bazeaza foarte mult pe gaz, carbune si petrol. Arderea combustibililor fosili inseamna eliberarea unor cantitati foarte mari de CO2 in atmosfera iar acesta este cel mai mare gaz cu efect de sera.

Emisii globale de dioxid de carbon – Emisiile de CO2 au crescut constant in ultimul deceniu. Cele trei tari care au contribuit cel mai mult la aceasta crestere sunt Statele Unite, China si India.

De unde poti cumpara uleiuri cu amprenta scazuta de carbon?

Atunci cand vrei sa cumperi uleiuri cu amprenta scazuta de carbon, tot ce trebuie sa faci este sa apelezi la Shell.  Shell dezvolta gama de uleiuri cu amprenta neutra de carbon care a fost special conceputa pentru a dimunua emisiile de carbon produse de masini, dar si pentru a proteja motoarele cat mai eficient. Toate aceste tipuri de uleiuri produse de Shell si comercializate la cele mai bune preturi, au fost dezvoltate pentru a fi prietenoase cu natura si cu motorul tau. In absenta unui ulei de foarte buna calitate, masina ta va avea de suferit in timp.

Chiar daca nu vezi din prima efectele uleiurilor de slaba calitate, in timp vei descoperi cu siguranta care sunt cele mai importante dezavantaje generate de astfel de uleiuri. Alegand uleiurile din gama Shell, indiferent de vehiculul pe care il ai, te asiguri ca motorul tau va ramane functional, mult timp.

Elgeka-Ferfelis este incepand cu anul 2008 importator si distribuitor autorizat Shell Lubricants pentru piata din Romania, comercializand lubrifianti de cea mai inalta calitate marca Shell: uleiuri de motor si transmisie pentru autoturisme si camioane, lubrifianti pentru aplicatii industriale si vaseline. Aceasta reprezinta cu profesionalism divizia de lubrifianti Shell, oferind tuturor clientilor sai asistenta tehnica necesara pre si post vanzare.

Latest Comments

  1. Sabin 15 august 2021
  2. Bogdan 22 august 2021
  3. Maria 25 august 2021

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.