In topul serviciilor funerare se afla casa funerara luca

Se spune ca vestea mortii unei persoane dragi nu ar trebui sa ne surprinda intr-o oarecare masura, pentru ca asa cum se spune, omul trage sa moara si sunt momente ce anunta ce va urma. Insa, sunt situatii cand decesul unei persoane este un eveniment inopinat. In acele momente veti simti ca cerul va cade peste umeri, ca sunteti impovarati, ca sunteti muti de durere si ca nu mai aveti lacrimi pentru a va plange durerea.

Pana la urma nevoia este cea care va determina sa organizati priveghiul si inmormantarea, care in functie de caz sta sub semnul serviciilor funerare clasice, traditionale sau moderne. Toate aceste depind de cultul religios din care faceti parte sau de traditiile locului.

De-a lungul experientei acumulate, la Casa Funerara Luca in Bucuresti am intampinat tot felul de situatii, inclusiv cele in care familia se pregateste pentru ceea ce este mai rau si prefera sa puna la punct cateva detalii inainte de clipa mortii.

Insa, daca aveti de-a face cu decesul unei persoane apropiate, odata ce aceasta a decedat este momentul sa chemati in ajutor firma de pompe funebre Casa Funerara Luca. Puteti solicita ajutorul acestei firme imediat, fara a mai fi nevoie sa va mai deplasati la medic dupa o constatare. Actul de constatare de deces il puteti obtine de la Casa Funerara Luca, prin colaborarea cu medic, act ce va fi eliberat imediat.

Ulterior, va fi nevoie sa va ocupati de primele achizitii, printre care, alegerea tipului de serviciu funerar dorit respectiv, toaletare, imbalsamare, punere in sicriu, transport in sicriu la locul ales, alegerea sicriului si a crucii, alaturi de toate acele accesorii funerare necesare in completarea sicriului, orarul, lenjeria, doliu, lumanari, si nu in ultimul rand, dupa caz, alegerea restului serviciilor funerare ca parte din pachetul de servicii.

In situatia in care defunctul a fost pensionar se poate opta pentru serviciile achitate pe baza de talon de pensie, eventual cu o completare financiara.

Cu ajutorul oferit de Casa Funerara Luca veti avea o serie de beneficii, printre care:

  • veti sti unde si cand va fi transportat sicriul depus, unde va sta timp de 3 zile pentru priveghere; in functie de caz, poate fi sau nu inclus serviciul de manipulare;
  • transportul pentru ziua inmormantarii, traseul ales;
  • transportul pentru familie in cazul in care este nevoie;
  • actele obtinute pentru inhumare;
  • manipularea sicriului in ziua inmormantarii, de la casa mortuara la capela, daca este cazul si ulterior pana la cimitir;
  • se pot achizitiona si alte servicii diverse, printre care, aranjamentele florale sau comercializarea de sicrie.

Cat despre durerea in sine, fiecare persoana se manifesta in alt mod. Este demn de respectat intimitatea fiecaruia si de a consola decent pe cei care trec prin astfel de situatii. Insa, cert este ca nu exista un ghid de respectat, reguli despre cum sa isi traiasca durerea o persoana sau cum sa o manifeste.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.