Întrebări pe care trebuie să le puneţi unei tipografii pentru a vă asigura că ideile dvs. sunt imprimate corect

Dacă deja v-ați creat un material promoțional minunat pentru afacerea dvs., iar acum trebuie să îl tipăriți, cel mai probabil veți căuta câteva oferte tipografie înainte de a lua o decizie.

Cum aflați dacă designul dvs. este compatibil? Care sunt capcanele pe care trebuie să le evitaţi să vă salvaţi timp și bani? Pentru a răspunde la aceste întrebări, trebuie să discutați cu o tipografie şi că cereţi oferte tipografie. Dar înainte de a face acest lucru este util să ştiţi ce întrebări să puneţi. Mai mult, cunoașterea întrebărilor corecte vă poate ajuta să determinați dacă tipografia la care apelaţi este profesionistă și dacă este potrivită pentru cerințele dvs. Deci, iată câteva întrebări pe care trebuie să le puneţi unei tipografii pentru a vă asigura că ideile dvs. sunt imprimate corect.

Care sunt alegerile dvs?

Mai întâi de toate, trebuie să vă daţi seama de opțiunile dvs. Când cereţi oferte tipografiei cu care intenționati să colaborați, întrebaţi care proces de tipărire este cel mai potrivit pentru proiectele dvs. individuale și bugetul. Cantitatea de material pe care doriți să o tipăriți va determina adesea dacă lucrarea trebuie tipărită digital sau prin alte metode. Deci, lucrați cu o tipografie Bucureşti pentru a alege formatul potrivit.

 

Unele tipografii se pot specializa în diferite tipuri de imprimare. De exemplu, unele companii pot favoriza imprimarea în format mare, în timp ce altele pot excela la serigrafie. Deci, nu vă fie frică să întrebați tipografia în ce s-a specializat și unde se află competențele lor de bază.

La ce rezoluție doriţi să imprimaţi?

Folosirea imaginilor cu o rezoluție scăzută este o greșeală de începător când vine vorba de tipărire, dar este una care culminează din nou și din nou. Trebuie să ştiţi că există oferte tipografice extrem de variate şi dacă utilizați o rezoluție prea mică, imaginile dvs. nu vor fi clare și de înaltă calitate. Deci, asigurați-vă că alegeţi o tipografie care vă poate oferi rezoluția minimă necesară pentru a fi siguri că acest lucru nu se întâmplă.

 

Care este mărimea pe care o doriţi?

Dacă puteți fi flexibil, merită întotdeauna să consultați ofertele tipografiei și să întrebați ce mărime ar trebui să aibă lucrarea dvs. Destul de des, o schimbare de doar câțiva milimetri poate face diferența.

Pentru ce tip de hârtie optaţi?

Există multe tipuri de hârtie pe care poate fi tipărit un proiect (de exemplu, lucios sau mat). Pentru a vă asigura că obțineți o culoare exactă pe materialul imprimat, este vital să consultați mai întâi câteva oferte oferite de tipografie.

Este posibil să știți deja ce tip de hârtie doriți, de exemplu. Cu toate acestea, dacă apelaţi la o tipografie Bucureşti, aceasta vă poate sfătui şi vă poate da opțiunile cele mai rentabile și mai ecologice.

Cât de repede vă doriţi ca lucrarea să fie gata?

Imprimarea digitală revoluționează industria, deoarece elimină nevoia plăcilor de imprimare utilizate pentru tipărirea „obișnuită” (offset). Acest lucru a redus drastic timpul de tipărire. O tipografie Bucureşti ar trebui să poată oferi un termen limită pentru realizarea lucrărilor dvs.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.