Nu-mi dau copilul decat la o gradinita cu camera ip!

Cand copilul intra la gradinita si apoi la scoala incepe sa toarne cu responsabilitati pe capul sau si este semn ca nu mai are mult de copilarit.

La gradinita experimenteaza el primele experiente amare. Daca acasa este rege in casa, la gradi mai este tras de par de catre un coleg, certat de doamna educatoare. Este greu sa lucrezi cu generatiile actuale de copii, destepte, speculative, deprinse cu tehnica de timpuriu.

Cand iti lasi dimineata copilul la gradinita cu program prelungit, daca mai si plange, ti se frange inima. Iti doresti tot ce este mai bun pentru el, de aceea ai si ales sa platesti gradinita, sa aiba acces la un program mai bun. Vrei ca micutul tau sa fie si un bun sportiv si dansator, sa vorbeasca in mod cursiv engleza, sa aiba talent la teatru si sa stie sa picteze sau sa inoate.

Gradinita este frumos amenajata, cu scene din basme pictate pe pereti, cu multe jucarii frumos colorate, dar el plange de se omoara cand il lasi acolo. Plansul copilului iti arata ca:

-esti un parinte bun si nu se indura sa se desparta de tine, dar dupa cateva zile plansul va inceta.

-este tratat oribil de catre personalul de la gradi, trage un semnal de alarma si te considera suficient de inteligent, sa intelegi si sa intervii.

-nu-i place sa doarma acolo, fiindca are impresia ca il vei abandona acolo.

-gradinita este un loc traumatizant prin ceva anume si trebuie sa descoperi prin ce anume, inainte ca micutul tau sa prinda repulsie fata de toate institutiile care furnizeaza educatie la nivel national.

Evident ca nu iti permiti sa lipsesti de la serviciu, sa faci pe detectivul, sa afli motivul pentru care copilul tau nu mai vrea la gradi si pace! Ba se mai preface si bolnav, numai sa il lasi sa stea acasa.

Din aceste motive iti recomand sa faci ca mine: sa nu accepti sa iti inscrii copilul la o gradinita care nu are https://www.shoprunner.ro/camere-ip!

Ce are special aceasta camera, incat sa insisti sa fie montata in gradinita celui mic?

-nu este costisitoare, fiindca functioneaza digitalizat, adica se conecteaza direct pe retea.

De obicei se invoca insistent cheltuielile, dar un astfel de dispozitiv de supraveghere nu necesita un DVR caruia sa ii transmita semnale.

– vor fi cat mai putine cabluri, asa ca nu se va plange nimeni ca se impiedica de ele sau ca strica imaginea gradinitei.

-parintele poate urmari de la distanta ce se petrece cu micutul lui. Te simti mult mai bine, sa stii ca baiatului tau sau fetitei tale i se vorbeste frumos, ca nu este agresat si ca si-a facut prieteni.

Prin intermediul acestei camera poti vedea cat de bine mananca, daca hrana lui este echilibrata si este servita in conditii de maxima igiena.

Tot uitandu-te pe telefon in pauza de masa sau dupa ce ti-ai terminat sarcinile de lucru, te asiguri ca micutul este sanatos si ca totul este ok.

Consider ca gradinitele particulare care au astfel de sisteme de supraveghere vor avea de doua ori mai multi clienti fata de cele in care managerii nu sunt de acord cu prezenta camerelor de luat vederi in sala de curs, pe holuri, in sala de mese, la locul de joaca si in dormitoare,

Toata lumea stie ca este nevoie de rabdare, iubire si empatie, sa poti lucra cu prescolarii, dar este interzis sa fie traumatizati prin tonul ridicat, prin agresiuni fizice si umilinte in fata colegilor.

Cadrul didactic este un model pentru copil ca si parintele si atitudinea acestor mentori se va reflecta perfect in comportamentul copiilor la maturitate.

Minorii au nevoie de maxima protectie deoarece sunt vulnerabili si nu se pot apara de eventualele pericole. Camera de luat vederi performanta va asigura ca personalul va fi retinut in ceea ce priveste adoptarea unui comportament nepotrivit in fata copilului.

Sistemul de supraveghere video este o cenzura care opreste raul sa se manifeste si sa actioneze.

Nu este usor pentru o educatoare sa aiba in grupa peste 10 copii draguti, dar plini de energie si alintati, dar trebuie sa fie extrem de rabdatoare cu ei, sa le arate prin atitudine cand au gresit  si sa-i determine sa regrete acest lucru.

Copiii au nevoie de raspunsuri la intrebarile pe care le pun, de protectie, de rabdare si iubire, sa poata sa se dezvolte armonios.

Educatia trebuie sa inceapa cu dreptul de la gradinita, ca micutii sa acorde importanta care trebuie scolii si sa isi  dea seama ca nu pot reusi in viata fara ea!

Este minunat, cand copiii se duc cu drag la gradinita sau la scoala si se intorc cu drag acasa, alaturi de parintii lor, au liniste peste tot si au incredere in adultii care se ocupa de educatia lor!

Nu-i asa ca ne iubim copiii, findca ei sunt viitorul si reprezinta cea mai mare bogatie a unei tari? Atunci sa ii protejam cu camere ip acasa, la gradinita si la scoala!

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.