Servicii premium rent a car Otopeni

De ce am ales o firma rent a car Otopeni si nu una din centrul orasului? Fiindca uneori din centru pana aici, la aeroport faci 2-3 ore si nu doresc ca dupa emotiile zborului sa mai stam si la iesirea din aeroport cu bagajele langa noi, nedormiti si nerabdatori sa ajungem acasa si sa ne bagam in pat. In plus, in alegerea firmei au cantarit multe aspecte. Criteriile care ne-au condus sa inchiriem o masina de la Premierrentacar.ro au fost:

-flota din dotare. A fost suficient sa vedem ca avem de unde alege, ca in parcul lor auto exista si masini micute, care pot fi conduse usor, dar si masini extrem de puternice, sa analizam pozele lor si sa decidem. Se vede de la o posta cat de bine sunt de intretinute.

-evaluarile si comentariile clientilor. Nu am citit un comentariu critic la adresa lor, iar acest lucru demonstreaza ca se pliaza pe exigentele tuturor. Evaluarile de cinci stele au in vedere si starea masinilor, dar si conduita personalului pe parcursul punerii la punct al contractului si derularii acestuia.
-preturile. Daca Otopeniul face parte din zonele foarte scumpe ale Bucurestiului, observatia nu se refera si la acesta firma. Ea intelege nevoia oamenilor de masini, de aceea cu cat inchiriaza pe o perioada mai mare de timp, cu atat pretul unei zile de inchiriere devine mai mic.

Aici gasesc masini si oamenii cu bani, care isi permit sa cheltuiasca aproape fara limite, dar si cei care aproape au epuizat bugetul.

Masinile raspund nevoilor clientilor si din punct de vedere al capacitatii lor si al datelor tehnice. In faza de consiliere clientul trebuie sa precizeze: numarul persoanelor care vor merge cu masina, cantitatea/volumul de bagaje si traseul ce urmeaza a fi parcurs.

Diversitatea flotei se traduce in dorinta expresa a firmei de a servi toti clientii asigurand nivel maxim de satisfactie. Nu ai cum sa multumesti clientul, cand il obligi sa stea inghesuit si sa mearga tot drumul cu bagajul pe genunchi! Asta se intampla in autobuz sau microbuz, dar nu este normal sa se intample la inchirierea unei masini.

-starea masinilor. Autoturismele sunt verificate cu atentie, fiindca firma trateaza cu maxima seriozitate siguranta persoanelor care sunt transportate cu ele. De cand isi desfasoara activitatea pe piata romaneasca, masinile firmei prezentate mai sus nu au fost implicate in accidente cauzate de starea tehnica a lor, ci exclusiv din neatentia clientilor care le-au condus.

La starea masinilor intra si curatenia din ele, fiindca este foarte importanta. Omul da un ban, dar nu ca sa isi murdareasca hainele.
Am vazut oameni care au urcat cu pantaloni albi in mijloacele de transport in comun si au coborat din ele cu pantaloni gri. Este inadmisibil ca tinuta omului sa fie deteriorata in acest mod, mai ales ca vara se poarta culori deschise, care se murdaresc foarte repede.
Nici daca te intorci acasa de la aeroport nu iti convine sa calatoresti pe scaune murdare, dar sa pleci de acasa in astfel de conditii este deranjant, fiindca nu te poti schimba in aeroport si trebuie sa faci impresie buna pe unde te duci.

-posibilitatea inchirierii cu sofer, care inseamna derogarea de orice raspundere si de efort. Nu este usor sa conduci, cand traficul este intens si cand revii in tara obosit dupa un zbor lung. Este mult mai simplu sa te asezi in dreapta soferului sau pe bancheta din spate, dupa dorinta, bucurandu-te de imaginile din jur, decat sa ajungi gata obosit si sa adormi in avion. Nu-si imagineaza cat pierd cei care dorm in timpul calatoriei aeriene. Au scuza cei carora le este rau si inchid ochii sa se linisteasca si cei care calatoresc peste ocean, iar un zbor de 9-10 ore, care se desfasoara la miezul noptii ii obliga sa faca asta.
Imi place sa vad de la inaltime:

-norii. Este feeric cum formeaza ei paturi pufoase sub avionul metalic, care ii si starpunge adesea. Cand sorele le fardeaza putin obrajii, norii devin roz ca vata de zahar din care musca entuziasti copiii prin parcuri.

-muntii si lacurile sunt de vis. Crestele acelea de stanca inconjurate de nori alcatuiesc imagini de neuitat, la fel lacurile care sclipesc la lumina soarelui.
-casele, oamenii, orasele care par minuscule. Te intrebi cateodata daca nu zbori in acel moment chiar pe deasupra casei tale.

rent a car

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.