Sfaturi utile pentru alegerea masinii de spalat

Pe Conti Grup pot fi cumparate cele mai bune de masini de spalat profesionale, alaturi de alte obiecte de uz profesional pentru restaurante si pentru alte companii din domeniul HoReCa. Si utilizatorii individuali pot beneficia de pe urma utilizarii electrocasnicelor profesioniste, motiv pentru care, mai jos, sunt prezentate cele mai importante criterii de luat in calcul pentru cumpararea unei masini de spalat.

Conti Group – sfaturi utile

Specialistii de la Conti Grup ofera toate informatiile necesare pentru cumpararea masinii de spalat potrivite.

O masina de spalat mica pentru spatii mici

Masinile de spalat mici trebuie sa se potriveasca spatiului. Fiecare cumparator ar trebui sa noteze dimensiunile spatiului de care dispune, dar, de asemenea, si sa verifice daca masina de spalat va incapea prin holuri si usile prin care trebuie sa treaca pentru a ajunge in locul desemnat. Anumite elemente de constructie a casei pot sa se interpuna in drumul masinii de spalat pana la locul in care va fi amplasata.

Amplasarea masinii de spalat la subsol

In acest scop, podeaua trebuie sa fie intarita corespunzator pentru greutatea masinilor de spalat. Este posibil sa fie nevoie de un model mai silentios, cu caracteristici care reduc vibratiile si zgomotul in timpul ciclului de rotire, astfel incat acesta sa nu afecteze viata de zi cu zi.

O masina de spalat pentru multe rufe

Dimensiunile cuvei sunt cele mai importante si pot varia de la aproximativ 2,45 metri cubi pana la 5,6 metri cubi. Cele mai mari masini de spalat au un sistem de incarcare frontal. De asemenea, atunci cand masina de spalat functioneaza des, sunt necesare comenzi avansate. Acestea ajuta foarte mult la controlul procesului de spalare.

O solutie economica pentru masina de spalat

Un buget mic nu inseamna neaparat un sacrificiu in performanta, dar este posibil sa nu existe functii foarte avansate disponibile.  Nu se recomanda alegerea produselor doar pentru ca sunt in trend si, de asemenea, nu este indicata nici alegerea celor mai ieftine masini de spalat doar pentru ca au multe functii, pentru ca este posibil sa se strice repede.

Pentru economii de apa si curent

Masinile care se incarca frontal folosesc mult mai putina apa decat incarcatoarele de top traditionale, care trebuie sa se umple in intregime pentru ciclurile de spalare si clatire. Este recomandat sa fie aleasa o masina de spalat dintr-o clasa superioara de eficienta energetica, care reduce consumul de energie electrica si de apa cu 20% si, respectiv, cu 35% fata de modelele cu un consum mai mare.

Masini de spalat pentru pete foarte greu de scos

In testele specialistilor, masinile cu incarcare frontala au oferit rezultate de curatare mai bune decat cele care se incarca pe sus. Este recomandat ca in acest sens sa fie aleasa o masina de spalat cu  un ciclu special de indepartare a petelor sau una care scoate petele cu aburi.

Tinand cont de toate caracteristicile de mai sus, poate fi gasita cea mai buna masina de spalat care sa raspunda in mod eficient nevoilor intregii case. De asemenea, pentru domeniul industrial este recomandat sa fie cumparate masini de spalat performante si avansate.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.