Transport Decedați Funeral Express, oricând la dispoziția celor care și-au pierdut o rudă în străinătate

În fiecare an zeci, dacă nu chiar sute de români care au plecat în țări străine pentru a-și face un rost, pentru a-și cumpăra o locuință și pentru a-și ajuta familiile mor departe de casă. Sarcina de a demara procesul de repatriere decedați le revine, în astfel de situații, familiilor îndoliate rămase acasă – iar această îndatorire este un adevărat calvar.

De cele mai multe ori însă, lipsa de experiență (cât se poate de firească, de altfel) a familiilor îndurerate, care se confruntă pentru prima dată cu o astfel de situație extrem de nefericită și, nu în ultimul rând, dificilă, își spune cuvântul. Iar procesul de repatriere a rămășițelor pământești ale persoanelor care și-au pierdut viața departe de țară se lungește, crescând astfel și prețul întregii operațiuni.

Atunci când trebuie făcută o repatriere decedați Italia, o repatriere decedați Germania sau o repatriere decedați Anglia, cea mai bună soluție pentru familiile îndoliate este să apeleze la serviciile firmei Transport Decedați Funeral Express, care are puncte de lucru în cele trei țări mai sus menționate, de unde asigură și  repatrierea celor care și-au pierdut viața în Franța, în Republica Moldova, în Belgia, în Grecia, în Turcia, în Norvegia, în Olanda sau în Serbia.

Transport Decedați Funeral Express asigură în cele mai bune condiții cu putiință servicii complete pentru transportul funerar, contactând și angajând medici legiști pentru constatarea decesului și autopsie, personal pentru manipulare, delegați pentru obținerea documentelor necesare repatrierii (certificatul de deces, autorizația de înhumare, certificatul de îmbălsămare și pașaportul mortuar). De asemenea, Transport Decedați Funeral Express asigură repatrierea în cele mai bune condiții posibile, la cele mai bune prețuri de pe piață, a cetățenilor străini care și-au pierdut viața pe teritoriul României.

Dacă v-a murit o rudă apropiată în străinătate, nu ezitați să dacă dați un telefon la 0729 007 003. La orice oră din zi și din noapte, un operator vă va răspunde, vă va înregistra solicitarea și va începe să facă demersurile necesare. Puteți face comanda și on-line, printr-un formular de ofertă. În acest caz, un reprezentant al companiei vă va contacta telefonic în cel mai scurt timp cu putiință pentru a vă ajuta să rezolvați situația nefericită cu care vă confruntați.  

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.