Unde se pastreaza cel mai bine diamantele si vi se dau si bani sa fie pazite cu strasnicie

Exista bijuterii-vedeta care nu pot fi purtate la orice ora din zi si din noapte. Ele sunt atat de pretioase, incat necesita ocazii speciale. Asa sunt perlele si diamantele, care impun o anumita tinuta si prin caracterul lor festiv nu pot fi luate zi de zi.
Exceptie de la regula face verigheta: ea poate fi purtata zilnic, cand este alcatuita din diamante minuscule, dar reprezinta un pericol sa iesi pe inserat cu ea pe deget si sa te plimbi pe strazi laturalnice sau prin parcuri slab luminate. Lumina aceea slaba evidentiaza diamantul si ascunde pericolul care te pandeste din umbra.

Sa pastrezi acasa bijuteriile cu diamante este de asemenea riscant, mai ales daca primesti des oaspeti (unii intra pentru prima data in casa ta) si ai o menajera care se ocupa de curatenie. Nu o duce in ispita cu bijuteriile tale, fiindca nu te vei simti deloc confortabil sa stii ca a intrat la inchisoare din cauza ta! Oamenii sufera, cand vad pe cineva mult mai bogat decat ei, iar menajera ta se va simti frustrata ca lucreaza pentru tine, ca ii dai ei hainele de firma care nu-ti mai plac, ca tu ai kilograme de bijuterii de aur si doua masini sport in garaj, in timp ce ea nu are mereu ce pune pe masa copiilor.
Semenii nostri gandesc adesea simplist, cand vad atata opulenta in jur, ignorand cu cata truda ai reusit sa strangi totul.

Fata de tine insati trebuie sa recunosti ca nu stai mereu excelent cu finantele, desi te-ai deprins cu tabieturi demne de o contesa. Uneori banii se termina repede de tot, mai ales dupa ce veniti din concediu si nu v-ati refuzat nimic, absolut nimic. Apartamentul de lux cu jacuzzi a costat enorm, dar a meritat. Nici acum nu poti uita petalele de trandafir puse direct in apa, sapunul facut manual si spumantul cu aroma de ciocolata si sampania cu foita de aur comandata in camera. Apoi drumurile de la hotel, la sute de kilometri sa cuprindeti toate muzeele si obiectivele turistice. Totul costa, dar merita, fiindca un asa concediu tine pana la vacanta viitoare.

Nu poti sa spui ca ai ajuns la fundul sacului, fiindca poti face un drum, iar amanet diamante te ajuta sa te redresezi financiar si rezolvi o multime de probleme, in afara celor banesti. Iata lista completa a oportunitatilor:
-ti se face o cotatie corecta a bijuteriilor cu diamante pe care le detii. Asa ai posibilitatea sa afli valoarea lor in mod gratuit. Expertii va lamuresc in legatura cu calitatea diamantelor detinute.
-primesti banii necesari cheltuielilor si nivelului de trai cu care te-ai obisnuit, astfel ca nu vei fi privata de nimic, pana la primele venituri obtinute la reintoarcerea din concediu.
-bijuteriile tale sunt la loc sigur, nicaieri nu sunt pastrate mai bine ca la Casa-amanet.com.
-in cazul in care te-ai plictisit de bijuteriile vechi, le poti vinde aici, iar cu banii iti cumperi modele noi, din materiale mult mai bune.
Un lucru este cert: nu purtati mereu bijuterii foarte scumpe, sa nu deveniti victimele talhariilor si nu le depozitati oriunde! Casa de Amanet este un loc la fel de sigur ca seiful unei banci de incredere.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.