Unsoare, praf si scame dispar ca prin vis

Hala imensa de productie. Peste o suta de suflete isi desfasoara activitatea aici, iar curatenie trebuie facuta des sa se impiedice accidentele de munca si bolile profesionale.
Pai cum sa nu aluneci, sa cazi si sa iti luxezi o mana sau un picior, cand petele de unsoare sunt mascate de praf si de resturi textile?
Cum sa nu fie curatat mereu acest mediu, cand in aer plutesc scame si simultan cu ele acarieni, virusi sau bacterii?
De la masinile de cusut si de la toate aparatele si echipamentele care necesita intretinere cad fel de fel de uleiuri pe jos.

Unele se usuca greu, iar peste ele se asaza petecele aruncate de la croit. O clipa de neatentie si piciorul aluneca la fel ca pe derdelus.
Dar in hala noastra petele nu au timp sa se extinda si sa faca atat de mult rau, fiindca la sfarsitul fiecarei saptamani vin operatorii de curatenie de la firma Curatart.ro sa se ocupe de curatare hale industriale.

Nu stiu cum reusesc ei de fiecare data sa scoata petele de unsoare, oricat de incapatanate ar fi, fiindca in zilele de luni, pardoseala este ca noua, mesele noastre de lucru stralucesc, ferestrele inalte sunt perfect curate, iar lumina intra din belsug prin ele.

De cand societatea noastra are contract cu ei ne ducem de drag la munca si nu mai suferim in zilele de iarna fiindca nu putem aerisi din cauza frigului. Grupurile sanitare sunt ca noi. Vasurile de wc nu au fost mai curate nicicand cum sunt acum. Pe chiuvete nu se gaseste o pata sau o tentativa de depunere de piatra.Tot ei fac ordine si in depozite, aruncand ambalajele rupte si asezandu-le pe cele bune. Datorita lor confectiile noastre ajung perefecte in magazine si din modul in care isi indeplinesc indatoririle am inteles ca pierd enorm, daca nu ii chem si acasa, cel putin de doua-trei ori pe an, cand fac curatenia generala si atmosfera este dezolanta fiindca muncim numai noi doi.

Sunt zile cand, dupa zugravirea apartamentului luam lucrurile dintr-o parte si le ducem in alta. Sunt atatea de facut si nu avem suficienta experienta ca ei sa fim eficienti. Multe dintre operatiuni nu le facem la timp sau in ordine si suntem nevoiti sa le refacem.

Intrand pe site-ul lor am aflat ca ofera servicii variate: curatenie de intretinere, curatenie dupa constructori (este atat de greu sa strangi dupa reparatii sau renovari, atat de repede fiindca iti doresti sa te muti!), curatenie geamuri si curatenie covoare si tapiterii.

Tarifele sunt oneste raportate la toata munca acesta titanica, la timp, consumabile si aparatele si echipamentele cu care vin. Nu iti cer nici macar un servetel sau o carpa, nu te deranjeaza in niciun fel, ci la sfarsit esti invitat sa iei in primire casa curata ca un pahar de cristal.

Dragii mei, nu va surmenati muncind pana la epuizare cand faceti renovari sau schimbari prin casa si cand zugraviti! Chemati echipa de la Curatart.ro si dupa cateva ore veti putea sa va bucurati de casa, si sa fiti fericiti ca este curat si toate sunt asezate la locul lor!

Latest Comments

  1. Mihai 4 februarie 2019

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.