Vrei mai multa intimitate? Iata solutia!

De cate ori nu ne-am simtit deranjati de catre privirile vecinilor mult prea insistente si extrem de interesate de lucrurile care se afla in locuinta noastra. Poate acest lucru nu este extrem de deranjant, insa devine de-a dreptul frustrant cand vrei sa ai intimidate sau pur si simplu cand vrei sa tii doar pentru tine toate acele lucruri care se intampla intre cei patru pereti ai casei tale. Cum nu putem inchide gura vecinilor si nici nu putem atenua instinctul lor de super spioni, nu ramane de facut decat sa luam masurile cuvenite si sa aplicam solutii pentru a pastra intimitatea casei noastre.

Cum poti sa-ti conservi intimitatea? Simplu! Apeleaza la folie geam sablat. Aceasta folie este construita special pentru a tine departe ochii vecinilor prea curiosi. Dupa aplicarea unei astfel de folii, vecinii vor putea vedea cel mult cateva umbre, insa nimic concret. Tot ce ramane de facut este sa rabatezi geamul sau sa-l inchizi atunci cand consideri de cuvinta ca vrei sa fii ferit(a) de ochii lumii. Folia adeziva speciala de la Folina, ideala pentru asigurarea intimitatii, se aplica cu usurinta pe suprafata geamurilor si ofera un efect de incetosare. Aplicarea se realizeaza cu ajutorul unor anumite instrumente de baza, nimic complicat, in doar cateva minute.

Aplicata corespunzator, aceasta folie este rezistenta impotriva umiditatii si/sau la temperaturi scazute si ridicate. Are o durata mare de viata, iar pretul ei este foarte accesibil. Poti uita de perdelele lungi si inchise la culoare care-ti dau senzatia de sobru si/sau de existenta jaluzelelor si care nu permit aerului sa se oxigeneze asa cum se cuvine. Folia nu creaza niciun fel de disconfort pentru utilizatorii casnici si nu oboseste ochii.

Apeleaza acum la Folina si redobandeste-ti intimitatea!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.