BForce Motor Squad, service-ul perfect pentru BMW-ul tau!

Nimic nu este mai important pentru ca un autoturism sa functioneze corespunzator decat ca intretinerea acestuia sa fie una corespunzatoare. Orice sofer are responsabilitatea de a-si duce masina intr-un service autorizat si profesional astfel incat orice reparatii sa fie de calitate si pe masura asteptarilor.

Fie ca vorbim de masini noi sau masini care ruleaza deja de ceva vreme, acestea trebuie sa primeasca o ingrijire corespunzatoare, deoarece in foarte multe cazuri, accidentele au la baza o defectiune a autoturismului.

Nu cu mult timp in urma, m-am decis sa imi achizitionez un autoturism marca BMW. Dupa lungi cautari si drumuri prin parcurile auto dar si pe la persoanele fizice, am gasit o masina care mi-a atras atentia insa ridica anumite semne de intrebare. Cu alte cuvinte, pretul era cu mult sub pretul pietei, actele fiind in regula iar masina fiind impecabila, cel putin la prima vedere.

Mi s-a pus pata,l-am contactat pe vanzator si i-am propus sa mergem cu masina la un service autorizat pentru o verificare amanuntita a starii tehnice, a kilometrilor si asa mai departe. Omul a fost de acord iar a doua zi am fost impreuna cu acesta la un service specializat BMW.

Este vorba de service-ul celor de la BForce Motor Squad unde am fost la cererea mea stiind de acest service de la o cunostinta care mereu a fost multumita de treaba facuta de acestia pe masina sa.

Ajunsi acolo, masina a fost preluata de catre un angajat, dupa care au inceput verificare autoturismului. Dupa un timp destul de scurt am primit si rezultatul, care a fost mai mult decat satisfacator. Masina era intr-o stare extrem de buna, necesitand foarte putine investitii, piese care se schimba regulat, bucsi, pivoti, un cap de bara, placute de frana si cam asta a fost tot.

Am observat foarte atent felul cum au lucrat angajatii deoarece prin acestia urma sa iau decizia cumpararii masinii si am fost placut impresionat de profesionalismul cu care acestia si-au facut treaba si totul intr-un timp foarte scurt.

Nici nu am mai stat pe ganduri si am cumparat BMW-ul respectiv, si de atunci am si ramas client fidel al celor de la BForce Motor Squad, reparand masina imediat dupa achizitionare tot la acestia, rezultatul fiind exact cel dorit.

Fiind un service specializat, dedicat marcii BMW, acestia au toate cunostintele necesare despre modul cum trebuie sa decurga orice reparatie, indiferent cat de mica sau complexa ar fi. Este vorba de o echipa de 10 mecanici profesionisiti care au lucrat in cele mai prestigioase service-uri BMW din tara, BForce Motor Squad avand chiar si singura scoala de mecanici auto specializati BMW din Romania, ceea ce mi s-a parut super in special pentru cei care sunt pasionati de mecanica si de BMW si doresc sa invete de la adevarati profesionisti.

Un aspect foarte important este ca acestia lucreza numai cu piese originale de cea mai buna calitate, astfel ca orice lucrare va fi trainica avand in vedere profesionalismul angajatilor dar si sculele si aparatura performanta pe care acestia le utilizeaza.

Nimic nu se repara intamplator sau “dupa ureche”, ci inainte de toate masina este supusa unei inspectii amanuntite astfel incat sa fie depistate si cele mai mici defectiuni.

Probabil cea mai simpla dovada a calitatii serviciilor acestora, este rezultat din cei peste 10 ani de experienta dar si prin cele 2 locatii specialziate BMW ce sunt deschise astazi in Bucuresti.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.