Julienexpert.ro – magazinul pentru profesionisti!

Viata la garsoniera este simpla si ieftina. Prezinta multe avantaje pentru un burlac, insa are si dezavantaje. Nu o sa incep sa vorbesc despre saptiul mic, care deseori se dovedeste a fi un obstacol chiar si pentur cei mai antrentati, ci despre umezeala care se face in baie.

Baia este de dimensiuni foarte mici, iar gemuletul este indeajuns de mare incat sa pot scoate mana pe juatate afara. Acest lucru deseori genereaza condens foarte mult, mai ales iarna cand folosesc apa mult mai calda decat de obicei, iar peretii incep sa transpire ca la sauna. Acest lucru lasa in urma igrasie si mucegai, care sunt si periculoase pentru sanatatea omului.

De aceea a trebuit sa vin cu ideea rapida, pentru a scapa de acest inconvenient. Am descoperit gama de produse pentru ventilatie baie de pe site-ul julienexpert.ro, un magazin online care vinde produse de ventilatie casnica si industriala, produse electrice, corpuri si accesorii de iluminat.

ventilator baie

Acestia detin si produse excelente de ventilatie casnice, printre care si modelul de ventilator baie pe care l-am ales si eu pentru baia fara fereastra.

Am cumparat modelul de ventilator, VENTS Ventilator, diametru 100mm, cu senzor de miscare si temporizator, 98mc /h, o piesa excelenta pentru a aerisii orice incapere unde este montat.

Acest tip de ventilator se poate monta intr-un perete la care se poate face iesire in zidul exterior. Functioneaza pe un principiu destul de simplu, iar aparatul este pus in functiune de senzorii care detecteaza miscare atunci cand utilizatorii intra in incapere. Nu este un produs indicat doar pentru baie, ci poate fi montat in bucatarie, living sau chiar si in dormitor.

Alte specificatii tehnice ale ventilatorului Vents mentioneaza posibilitatea de regla aparatul prin timer, astfel la un interval de timp va porni de unul singur.

Acest dispozitiv are o lungime de 92mm, o latime de 150mm si o inaltime 150 mm. Nu ocupa deloc mult spatiu pe perete si este foarte estetic din punct de vedere vizual. De asemenea, trebuie mentionat faptul ca, chair daca este instalat in perete printr-un orificiu, incaperea nu va pierde din proprietatile termice izolante.

Odata ce am primit dispozitivul, am apelat sa serviciile unui profesionist pentru a gaurii zidul si pentru a monta aparatul de ventilat. Cei care se pricep pot face acest lucru si singuri, deoarece procesul, din cate am vazut, este simplu daca ai uneltele necesare.

Ventilatorul de perete reprezinta o investitie foarte buna, indiferent daca te locuiesti la bloc sau casa, aceasta inventie este super utila pentru a readuce prospetimea de afara in camera unde este cel mai mult nevoie de aer.

Cu siguranta, am sa mai apelez la magazinul julienexpert.ro cand voi mai avea nevoie de a aduce inovatie la mine in locuinta. Ventilatorul isi face treaba foarte bine, iar aerul la baie s-a schimbat complet.

Recomand magazinul julienexpert.ro celor care se confrunta cu astfel de probleme, deoarece gama lor de produse ofera tot ce este mai bun pentru a instala un sistem de ventilatie de calitate!

Latest Comments

  1. Bogdan 26 martie 2019

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.