BrandGSM este primul magazin cu accesorii pentru iPhone XS

De mai bine de o luna de zile am incercat sa aflu noutati despre noul iPhone XS, care trebuie sa fie lansat luna aceasta pe 12 septembrie. Locul lansarii se afla in California iar pentru restul lumii nu se stie o data precisa.

Dar, asta nu impiedica fanii produselor Apple sa nu caute surse pe internet sau sa nu vorbeasca intre ei pe forum-uri.

Asta s-a intamplat si cu mine, am intrat intr-o
”fratie” a iPhone-ului, cu pasionati ai brand-ului Apple din toata Romania.

Desi nu am aflat nicio veste despre aducerea iPhone XS-ului si in Romania prea curand, am dat peste magazinul online BrandGSM.

BrandGSM este un magazin bine cunoscut pentru accesoriile pentru telefoane, de calitate, pe care le vand. Acestia sunt printre primii care sa puna la dispozitia clientilor huse iPhone XS si carcase iPhone XS. Acest lucru m-a facut sa ma intreb daca nu cumva cei de la BrandGSM cunosc detalii despre data lansarii in Romania a noului produs Apple.

Oricum, am decis ca voi achizitiona o husa iPhone Xs, deoarece pretul de pe site-ul lor este foarte rezonabil si sunt deja obisnuit cu calitatea produselor. In plus, este mai bine sa cumpar husa din timp, deoarece in ziua in care va fi lansat iPhone XS cu siguranta stock-ul accesoriilor se va termina foarte repede.

Husa pe care am ales-o de pe site-ul lor este modelul Silicon Candy Pink, de la producatorul Just Must. Aceasta husa are un design foarte elegant, fiind din categoria de huse slim. Materialul folosit la fabricarea acestei huse este silicon TPU, un material rezistent si flexibil. Datorita flexibilitatii pe care husa o detine, aceasta este usor de atasat pe carcasa telefonului.

De asemenea, finisajele husei sunt foarte bine realizate, lasand impresia unui produs bine fabricat. Aceasta husa este un produs foarte bun, in special pentru cei care au un program incarcat, deoarece design-ul slim nu va incomoda utilizatorul si va oferi telefonului protectia necesara.

Sunt nerabdator sa aflu momentul in care iPhone XS va deveni disponibil si in Romania. Acum ca am cumparat husa de protectie, simt ca am facut un pas in fata iar urmatorul proces este sa achizitionez telefonul.

Despre calitatea husei nu pot sa spun nimic de rau, deoarece nu sunt la prima achizitie de pe BrandGSM. In trecut, am mai cumparat huse de la magazinul lor si am fost la fel de multumit. Produsele sunt de intalta calitate iar preturile nu au concurenta.

Husa pentru telefon nu este doar un moft, pentru a satisface nevoia utilizatorului de a iesi in evidenta, ci de a proteja telefonul cat se poate de mult.

Personal, pot sa confirm ca husa de protectie este indispensabila, deoarece, in trecut, am avut un telefon de care nu am avut grija si nu i-am cumparat o husa la timp. Dupa nici 6 luni de cand l-am achizitionat, arata foarte rau, deoarece ecranul era zgariat iar pe spate se indoise carcasa de la lovituri. De atunci am inceput sa cumpar, pentru fiecare telefon, huse si folii de protectie pentru ecran.

Recomand BrandGSM pentru produsele exceptionale.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.