5 motive sa cumperi bijuterii dintr-un amanet

Amanet

In general, primul lucru care ne vine in minte atunci cand ne gandim la un amanet este un loc in care putem lasa obiecte personale – de obicei din aur, dar si alte obiecte de valoare – ca garantie pentru un imprumut in bani.

Insa multe dintre punctele in care poti lasa obiecte si aur amanet in Bucuresti sunt si locatii excelente pentru cei care doresc sa cumpere bijuterii din aur. Iata cateva motive pentru care nu ar trebui sa eziti sa cumperi bijuterii din aur dintr-un astfel de amanet.

Preturi mici. Un magazin de amanet poate fi optiunea numarul 1 atunci cand vrei sa cumperi bijuterii, dar nu iti permiti unele noi, din magazin. Poti gasi aici adevarate deal-uri, la preturi foarte bune!

Piese de tip antique, greu de gasit. Cumpararea bijuteriilor dintr-un amanet poate fi si o “vanatoare de comori”, pentru ca nu poti sti niciodata peste ce piesa importanta poti da. E foarte probabil astfel, sa gasesti piese vintage foarte interesante.

Gama larga. Intr-un amanet poti gasi o varietate mai mare de stiluri decat daca ai alege dintr-un magazin de bijuterii, pentru ca la amaneturi vin atat oameni cu bijuterii de acum zece ani, cat si persoane care vor sa amaneteze bijuterii din aur din colectiile cele mai noi, fie din magazine mari de brand, fie din magazine mici.

Incredere totala. Daca exista magazine mici, nou aparute, in care poate ca nu ai atat de multa incredere cand vine vorba despre vanzarea de aur, intr-un amanet cunoscut si cu reputatie, poti avea incredere si, in plus, poti avea si garantia calitatii. Fiecare piesă vanduta este testata, astfel încât să poti fi sigur de produsul pe care il cumperi.

Calitate. Second hand nu înseamnă întotdeauna rabat de la calitate. Fiecare bijuterie vanduta intr-un amanet trece printr-un proces de curatare si este extrem de bine intretinuta.

Latest Comments

  1. Silviu 15 ianuarie 2019

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.