Calitate si durabilitate la preturi accesibile

Calitatea este un aspect pe care il cautam cu totii in toate produsele pe care le utilizam. Cu cat calitatea lor este mai buna cu atat si rezultatele si confortul pe care le obtinem sunt mai bune. Putem vorbi despre calitate alimentelor pe care le consumam, a produselor de ingrijire personala, a electronicelor, a serviciilor sau chiar si a consumabilelor de catering.

Consumabilele de catering sunt printre multele produse pe care le utilizam zilnic unii dintre noi si carora nu le acordam atat de multa atentie. Insa, calitate mai buna a acestora ne aduce si ea mai multe beneficii. Materialele din care sunt realizate ajuta la mentinerea alimentelor si bauturilor mai proaspete si la o temperatura apropiata de cea dorita, un lucru destul de important. Cum ar si sa comandati o ciorba de porc iarna si sa ajunga la voi rece? Foarte neplacul, sunt sigur.

Pentru a mentine gustul, prospetimea si temperatura dorita, consumabilele de catering precum caserole  unica folosinta au diverse sisteme inteligente de inchidere si sunt realizate astfel incat sa ofere o eficienta cat mai buna. Putem gasi numeroase modele de caserole pentru alimente in magazinul online Sanito, de diferite forme si marimi, realizate din mai multe materiale, de la plastic pana la aluminiu, acestea din urma fiind foarte bune in pastrarea temperaturii alimentelor constanta.

Tot in ceea ce priveste ambalarea si depozitarea alimentelor, foarte bune sunt foliile, atat de plastic cat si de aluminu. Ei bine, acestea pot fi utilizate si in functie de tipul alimentelor. De exemplu, este mai ok sa utilizam folie aluminiu pentru alimentele calde deoarece nu se mai creaza atat condens iar gustul mancarii si temperatura acesteia nu se vor schimba. In schimb, pentru alimentele reci sunt perfecte foliile de plastic. Iar datorita preturilor fara egal de la Sanito le putem achizitiona pe ambele pentru ca niciodata nu putem sti cand  vom avea nevoie.

Fara indoiala ca acest tip de produse este utilizat in business-urile care se ocupa cu livrarea de mancare sau in restaurante, coferatii, fast-food-uri fiind ieftine si asa cum deja am precizat, foarte eficiente. Cele mai multe dintre acestea pot fi totodata achizionate numai la set, un lucru bun de altfel pentru firme, avand un pret mai bun.

Foarte importanta pentru cei de la Sanito este si protectia mediului asa ca mai toate produsele de aici sunt biodegradabile si realizate din materiale nepoluante. Pe scurt, am putea zice un plastic ceva mai diverit decat cel pe care il stim in mod normal, precum si aluminiul. Asadar, putem utiliza pungi plastic pentru ambalare sau transport a alimentelor fara griji. Cele mai utile sunt cele cu sistem de inchidere tip ZIP care pot fi chiar si reutilizate si utile pentru a depozita alimente in frigider sau chiar si pentru a gati sa spunem un pui la cuptor.

Mai mult de atat, pe langa faptul ca produsele Sanito pentru catering sunt de cea mai buna calitate, acestea sunt si foarte durabile. Plasticul de proasta calitate se poate inmuia atunci cand punem intr-o caserola ciorba fierbinte, un pahar de hartie poate absorbi prea mult lichidul din el si se va rupe. Insa nu si daca avem la dipozitie ceva facut sa reziste si sa ne ofere confortul de care avem nevoie.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.