Care este ultima inovatie in materie de geluri pentru unghii?

Femeile iubesc sa aiba parte de o manichiura impecabila, motiv pentru care cauta manichiuriste cu experienta si acreditari in domeniu, care folosesc doar produse si aparatura de calitate, astfel incat procedura sa aiba loc in conditii sigure si igienice.

Dar care este ultima inovatie in materie de geluri pentru unghii? Raspunsul este unul simplu si merita sa fie facut cunoscut: Bio Sculpture – brandul care ofera numai produse de calitate premium, la un pret corect comparand cu calitatea pe care o ofera.

Bio Sculpture, liderul mondial in ingrijirea unghiilor sanatoase, a fost introdus pentru prima oara pe piata internationala in anul 1988, de catre Elmien Scholtz. Bio Sculpture Gel este un sistem de ingrijire folosit in saloanele din intreaga lume, care nu se ciobeste, are un finisaj puternic dar flexibil, lucios si care sustine si protejeaza unghia naturala cu o culoare care dureaza saptamani.

Ca sa va faceti o idee despre cat de eficiente sunt produsele lor, trebuie sa stiti ca Bio Sculpture Gel a participat la un studiu realizat de Institutul de Cercetare Clinica ‘’Farmovs Parexel’’, pentru a evalua eficacitatea si tolerabilitatea gelului lor de unghii, care se intareste la UV si a primit un certificat de 5 stele de siguranta – fapt care a reprezentat o premiera in industrie.

Nu doar ca un produs slab, din punct de vedere calitativ va rezista mai putin, ci va afecta structura unghiei, iar aceasta poate deveni sensibila, subtire sau isi poate schimba flexibilitatea.

Bio Scupture Gel este un produs care iti va proteja unghiile pe durata a 3 chiar 4 saptamani, usor de indepartat prin impachetare, cu o solutie din aceeasi gama de produse astfel incat unghia ta sa nu aiba nevoie de pilire pentru indepartare.

Obtine manichiura dorita, cu ajutorul produselor de calitate superioara Bio Sculpture si te vei putea bucura de o manichiura care poate rezista pana la 4 saptamani, fara a exista pericolul ca gelul sa se ciobeasca sau ca unghia sa se rupa atunci cand iti este lumea mai draga!

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.