Centrul de recuperare medicala Bucuresti mai avantajos ca o statiune

Imi amintesc noptile pe care mama le-a petrecut veghindu-ma fiindca eram bolnavicioasa mica. O raceala la plamani a dus la injectii peste injectii, tratamente si internari. Ghiciti cine avea cercane adanci in jurul ochilor si fata obosita? A venit randul sorei mele? Peritonita la 5 ani, raceli frecvente si microbi luati din spitale de la 2-6 ani.

Mama ma lasa cu sora cea mica in casa si pleca pe jos, in miezul noptii la 4 kilometri departare sa aduca asistenta sa ii faca injectii, apoi se ducea sa o duca inapoi.
Mama se ingrijoreaza si acum, daca am vreo problema de sanatate si nu ma duc din neglijenta la medic, dar ce pacat ca a imbatranit si si-a pierdut din energie. Munca istovitoare din trecut in soare, pe ploaie si ger, in praf ca si efortul fizic supraomenensc de cele mai multe ori si-au lasat amprenta asupra starii ei de sanatate.

Sunt dimineti in care ii amortesc mainile, o dor picioarele ingrozitor si nu se poate misca de spate. Atunci o duc la recuperare, dar trebuie sa stam la coada pana ne vine randul si durerea ii sporeste fiindca de cele mai multe ori toate scaunele din sala de asteptare sunt ocupate.

Cand este incrisa la proceduri, facem naveta la clinica si nu-mi pasa ca transportul costa, cat doua aspecte care fac ca recuperarea sa nu fie eficienta:
-uneori pana la locul unde primeste ingrijiri mama ia curent si raceste procedurile
-ajunsa acasa, nu intelege ca trebuie sa se odihneasca si isi suprasolicita picioarele, mainile si coloana.

Statiunea este o solutie fiindca o indeparteaza de gospodarie si va fi nevoita astfel sa stea cuminte. La tara oamenii nu respecta prescritiile medicului referitoare la repaus. O fac si din incapatanare si de nevoie, fiindca multe treburi nu suporta amanare.

O statiune ar fi ideala, daca mama nu ar avea nevoie de insotitor care sa o si ajute la ce are nevoie: urcatul si coboratul scarilor, ducerea la cabinetele unde au loc procedurile, reintoarcerea la hotel. Ii datorez mamei asta si m-as duce cu drag sa o insotesc in statiune, dar lucrez si nu pot absenta de la serviciu, de aceea am hotarat sa aleg cea mai eficienta metoda: centru de recuperare medicala Bucuresti.
Oxxygene.ro Bucuresti este mai eficienta decat o statiune deoarece:

  • in urma analizelor fiecare pacient beneficiaza de plan de recuperare personalizat care sa corespunda nevoilor si datelor sale medicale
  • camerele sunt moderne, cu doua paturi, televizor in camera si tot confortul asigurat, la care se adauga monitorizarea pacientilor pe durata internarii lor
  • clinica dispune de echipamente si aparatura moderne intalnite in unitatile de profil din strainatate
  • personalul este amabil, onest si empatic
  • la clinica nu se accepta internarea unor persoane cu afectiuni psihice sau boli contagioase, astfel ca recuperarea bolnavilor sau batranilor nostri dragi este garantata 100%
  • personalul este bine pregatit profesional si are experienta.
  • durerile sunt alinate prin tehnici moderne care nu au efecte negative, cum ar fi ozonoterapia
  • exista proceduri care tin la distanta procesul imbatranirii, iar eu as dori sa ii daruiesc mamei o viata linistita.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.