Cine iti face masina curata ca un pahar

Esti interesat de servicii de detailing auto Bucuresti nu numai cand doresti sa iti vinzi masina, cand iti aduci copilul si sotia de la maternitate sau esti chemat la o nunta. Recurgi la ele si cand te duci cu masina la intalniri de afaceri importante de care depinde viitorul firmei sau la un eveniment care iti marcheaza viata.
masina curata, tapiterii auto
De ce sa apelez la Curat-tapiterii.ro si nu la o spalatorie auto? Fiindca este diferenta ca de la pamant la cer intre una si cealalta. Iata in ce constau diferentele:

-la spalatorie te duci cu masina, cei de la firma Curat-tapiterii.ro vin ei la adresa indicata de tine. Gandeste-te ca nu mai esti nevoit sa sacrifici timp sau sa conduci pana in centru orasului, ci astepti linistit la domiciliu, iar ei vin la ora stabilita.

-la prima stai la rand si fiindca mai asteapta trei-patru in urma ta se face lucru de mantuiala. Nu poti sa comanzi sa iti stearga si tetierele sau plafonul ori sa-ti ceruiasca bordul, cand cel din spate claxoneaza grabit. Se intelege ca si cei de la spalatorie vor face lucru de mantuiala sa scape mai repede, in plus ei nu curata in profunzime scaunele. Curat-tapiterii.ro te invita sa iei in primire lucrarea, iar daca apare vreo observatie sau vreo nemultumire, insisita pana totul este perfect.

-a doua firma foloseste consumabile de calitate si pentru copii sau persoanele alergice. Sunt oameni care nu suporta mirosul de parfum sau de detergent. Pentru ei firma are in dotare echipamente care asigura curatarea cu aburi sau cu substante care nu dauneaza deloc.

– Angajatii firmei Curat-tapiterii pot sa te ajute si la curatarea covoarelor din casa si a fotoliilor sau canapelelor, in timp ce spalatoria auto se limiteaza la masina, dar nu o curata nici pe aceasta in totalitate.

-Karcherele din dotarea firmei care curata perfect masinile si covoarele sunt aparate performante care nu lasa o urma de murdarie in interiorul masinii.

-Din dorinta de a veni in sprijinul clientilor, in timp ce spalatoriile inchid la 18,30-19, firma de curatat covoare si tapiterii are program pana la ora 21.

-La spalatorie nu se face programare, ci se merge pe principiul:”Primul venit, primul servit” si este foarte greu cand te afli in criza de timp. La firma mea favorita te programezi si ii chemi acasa ca totul sa fie perfect si sa economisesti si ultima secunda.

Avand in vedere toate aceste deosebiri, mai bine dai putin mai mult si stii ca masina va fi ca noua, decat sa platesti destul de mult raportat la calitatea serviciilor si sa primesti in schimb o spalare de mantuiala. Profesionistii de la Curat-tapiterii lucreaza in echipa, in timp ce la spalatorie nu se ocupa mai mult de doi angajati de o masina.

Ia in calcul sa apelezi la firma specializata in a face masina curata-luna cand:
-trebuie sa iei oaspeti straini de la aeroport si ii vezi prima data. Trebuie sa le faci o primire pe cinste, iar prima impresie sa fie favorabila.
-cand ai nevoie de o masina curata, dar esti in contra timp.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.