Nu rata noua colectie de bratari de la Ioana Preda

Daca iubesti bijuteriile din argint, este imposibil sa nu fii auzit de Ioana Preda. Daca nu ai auzit, atunci cred ca trebuie, numaidecat, sa descoperi fabuloasele bijuterii pe care le are pe site-ul ei dedicat acestor podoabe. Eu am descoperit acest brand in urma cu ceva timp si a fost dragoste la prima vedere. Sunt fascinata de inele, cercei, coliere, insa cel mai mult iubesc minunatele ei bratari argint. De ce? Pentru ca, inca de mica, am avut o adevarata inclinatie spre acest tip de bijuteri. Imi place sa port cat mai multe bratari, asortate la outfit-urile pe care le am, iar cu ajutorul Ioanei Preda am gasit exact produsele ce se pliaza pe stilul meu. Aceste bratari, ca si restul bijuteriilor, sunt disponibile atat online, cat si in showroom.

Pentru ca am ocazia sa merg adesea in showroom, am discutat chiar cu Ioana care te fascineaza inca de la prima discutie. Pasiunea ei pentru bijuterii se vede din primele cuvinte. Discutand cu Ioana, am aflat ca va lansa o noua colectie numita “More than just words”. In aceasta colectie vor fi incluse mesaje pentru suflet. Am aflat ca este o colectie de stari, emotii, cuvinte aparent simple, dar puternice, care vor trezi cele mai frumoase amintiri sau vor marca startul unei noi aventuri. Dupa discutia cu Ioana, nu m-am putut abtine si mi-am ales si eu 3 mesaje dragi sufletului meu.

“Serendipidy”, este bratara argint pe care am ales-o pentru ca, asa cum si denumirea o spune, este bijuteria pe care mi-o doream fara sa o caut de fapt in mod special. Mi-a placut din primul moment. Apoi, atentia mi-a fost atrasa de “I choose to be happy”. A alege sa fii fericita cred ca este bratara pe care orice femeie ar trebui sa o poarte. Are un design deosebit care iti sugereaza fericirea, serenitatea. Mesajul este unul puternic, ideal si de urmat. “Belive” este ultima, dar nu cea din urma alegere, pentru ca a crede este ceva ce nu trebuie sa incetezi sa faci, indiferent de cat de greu iti este.

Daca doresti bijuterii deosebite, nu ezita sa ajungi in showroom sau sa vizitezi site-ul Ioanei Preda. Vei ramane fascinata!

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.