Cu utilaje pentru constructii de inchiriat casa ta va fi gata in cateva luni 

Una dintre cele mai mari bucurii ale unui om este sa isi ridice o casa dupa gusturile sale si sa lucreze la ea. Entuziasmul incepe sa-l cuprinda din momentul in care hotararea este luata si se incepe proiectarea. 

Proprietarului ii place sa urmareasca modul in care lucrarile avanseaza putin cate putin, dar este mai frumos, cand poate sa lucreze el insusi la casa lui. Imi amintesc cat de fericita era prietena mea, cand m-a chemat sa imi arate locul unde isi face casa. Pe pamant erau trasate niste dreptunghiuri, iar ea imi repeta cu ochii umezi de bucurie: 

-Uite, draga mea, aici este bucataria, aici holul cel mare, iata cele trei dormitoare si sufrageria, baia si camara! 

Ea imi spune unde isi va instala fotoliul si unde va fi televizorul si imi explica si unde vine aragazul electric, iar eu nu vedeam altceva decat niste dreptunghiuri trasate pe pamant de cineva care parea ca se joaca. 

Apoi m-am dus cand s-a turnat fundatia si camerele au inceput sa prinda contur. Mi-am dat seama ca in mintea proprietarului casa incepe sa se contureze din momentul in care s-a luat decizia construirii ei. 

Am contribuit la constructia multor cladiri si pot spune cu mana pe inima ca nu exista satisfactie mai mare. Nu am facut altceva decat sa car materiale, sa descarc grinzile sau scandurile impreuna cu alti oameni, dar de cate ori trec prin locul respectiv, imi spun cu multumire: 

-Am lucrat si eu la aceasta constructie! 

Mai intai am lucrat la reconstructia scolii. Eram eleva in clasa a X-a, cand scoala din comuna noastra s-a daramat si a reinceput construirea celei noi. Faceam practica si ajutam efectiv zidarii sa o termine mai repede. Am descarcat zeci de masini pline cu cherestea si foi de tabla si am dat din mana in mana piatra si alte materiale. 

Am ajutat de asemenea la construirea unei case de rugaciuni si a unei anexe la fostul C.A.P. din comuna, dar ultima dintre ele a fost daramata, cu toate ca era noua si functionala. 

Apoi s-au inceput constructiile si in gospodri mea: garsoniera separata de casa principala si vila sorei mele. S-a muncit mult, dar satisfactiile sunt enorme, cand ne bucuram de confortul acestor imobile. 

In prezent, gospodarii priceputi isi pot ridica o casa cu cheltuieli minime inchiriind https://www.sculedeinchiriat.ro/utilaje-pentru-constructii. 

de la firma Sculedeinchiriat.ro. Am uitat sa va spun ca in trecut lucrari grele si periculoase erau facute manual. Stinsul varului se facea intr-un recipient mare. Peste bulgarii de var se turna apa si ne sareau stropi fierbinti de var pe haine, in par sau pe fata. Cand din greseala mai intrau si in ochi aveam nevoie de timp sa ne treaca usturimile. 

Si pregatirea betonului la lopata si caratul acestuia pe targa sau cu galetile erau obositoare. In prezent, totul este mult mai simplu cu betoniere pe roti, care pot fi duse unde este nevoie de material si fac ele cea mai grea munca. Sigur ca este scumpa o betoniera si nu si-o permit decat zidarii care au autorizatie si executa in mod regulat lucrari, dar cei care vor sa isi faca un gard cu stalpi de beton, o bucatarie de vara sau o baie, o pot inchiria. 

In prezent, uneltele suplinesc munca zecilor de brate, de aceea trebuie sa profitati de faptul ca ele pot fi inchiriate ca edificarea constructiei sa se realizeze mai repede si cu eforturi minime. 

Cu roaba mecanizata pot fi carate greutati la distante destul de mari, iar cu utilajele de demolat se pregateste terenul pentru viitoarea constructie. 

De la firma prezentata mai sus se pot inchiria: utilaje pentru agricultori, schele sigure pentru lucratul la inaltime, generatoare electrice, echipamente pentru aranjarea pavajului sau pentru demolarea celui vechi. 

Ar fi ideal ca toate aceste scule sa se gaseasca in fiecare gospodarie, dar sunt foarte scumpe si acest lucru este practic imposibil. In plus, ar fi dificil sa se asigure spatii corespunzatoare de depozitare, de aceea inchirierea reprezinta solutia optima. Nu poti sa cumperi un utilaj pe care il folosesti intr-o anumita perioada a anului cu 6 000 de lei, cand inchirierea lui pentru o saptamana costa 200-250 de lei. 

Este bine ca tot omul sa aiba casa lui, fiindca in acest fel nu depinde de toanele gazdei, cum pateste cel care sta cu chirie. Locuinta iti asigura stabilitatea si securitatea de care ai nevoie sa te dezvolti in viata. 

Asa, langa casa apar: un pavaj de gresie pentru exterior, adusa din Italia, pomi fructiferi, o piscina, o gradina, un loc de joaca si un miniparc. Notiunea de ”acasa” suna magic si te face sa te intorci de la capatul pamantului. 

Vine primavara si in acelasi timp cu ea construieste, repara, renoveaza, mai ales ca munca nu mai este tat de grea cu utilaje pe care le poti inchiria de la firma prezentata in acest material! 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.