Democraţia electronică românească

Cautând unele informaţii despre parlamentarii români pe internet, am  găsit, la Manuel pe blog, acest infografic interesant, despre democraţia electronică românească şi am văzut că  APTI, Standout și Facebrand au creat infograficul în care putem vedea implicarea aleşilor români în mediul online. Implicare e un eufemism, pentru că majoritatea işi aduc aminte că au blog, site, cont de twitter sau pagină pe facebook, doar în anii electorali, când au nevoie de voturi şi ar cumpăra chiar şi fani de FB din Bangladesh, ca să dea bine la electorat şi să pară „că-i iubeşte poporul”.

Oare cât de jos pot să se coboare aceşti candidaţi sau cât de tâmpiţele sînt persoanele, din staful lor, care se ocupă de comunicarea online cu electoratul ? Oare îi şi plătesc sau sînt doar voluntari ? Şi cum se face că cei doi, candidaţi importanţi pentru primaria capitalei, au făcut aceeaşi greşeală ? (au apelat la aceeaşi persoană sau agentie ?) 🙂

Pe lângă acest infografic interesant şi care merită câteva minute bune, pentru a fi studiat puţin mai temeinic, am mai găsit  şi o trimitere spre o iniţiativă interesantă despre Neutralitatea Internetului. Eu am semnat petiția și vă invit și pe voi să faceţi la fel, pentru ca  „toti biţii sînt creaţi egali”.

 

Latest Comments

  1. Manuel 28 aprilie 2012
  2. George Teodor 28 aprilie 2012
  3. Pingback: Top comentator aprilie 2012 | Derscanu 29 aprilie 2012
  4. Sasha 30 aprilie 2012
  5. alex 30 aprilie 2012
    • D-Petre 3 noiembrie 2012
  6. andreyk26 30 aprilie 2012
  7. Pingback: Autopromovare 8 « Nea Blogu' 9 mai 2012