Instagram şi pe Android

Instagram pentru AndroidDe ieri, 3 aprilie,  aplicaţia Instagram este disponibila şi pentru dispozitivele cu Android – minim 2.2.  Cine doreşte o poate descărca de pe Google Play. Până acum aplicaţia era disponibilă doar pentru platforma  iOS unde a avut un mare succes şi se pare ca a strâns peste 27 de milioane de utilizatori înregistraţi.

Cu Instagram poţi pune o sumedenie de filtre și rame la fotografii făcute cu smartphone-ul sau tableta cu Android, după care le poţi trimite direct pe Facebook, Twitter, Tumblr și Foursquare sau în contul Instagram. Fără ramele şi filtrele din Instagram, puteai şi până acum să-ţi partajezi fotografiile dar se pare că asta-i ultima fiţă.

Oricum, pare o aplicaţie interesantă, foarte utila nu ştiu daca e dar nu strică să o încercaţi, să vedeţi daca vă place şi sper să nu puneţi botul la vrajeli de genul ăsta:

„Instagram, aplicatia care te transforma intr-un fotograf talentat …”

Nu vreau să fac nici reclamă şi nici anti reclamă celor care au pus acest prea minunat titlu la ştirea de pe site-ul lor, vreau doar să spun că niciun fel de aplicaţie nu te transformă în fotograf talentat. Cu talentul şi simţul artistic te cam naşti … tehnica şi regulile se pot învăta, aparatura te poate ajuta în mare măsura, dar nicio aplicaţie din lume nu te va face fotograf talentat … poate că abuzând de rame şi filtre iţi poţi transforma fotografiile, aproape reuşite, în nişte kitsch-uri perfecte 🙂

Dacă vă place ce citiţi, vă puteţi abona la articolele de pe d-petre.ro  prin mail şi RSS  sau  mă puteţi urma/urmări pe Twitter, pe Google Plus sau pe pagina blogului de pe Facebook .

sursa foto

Latest Comments

  1. Alexandrescu Maria 5 aprilie 2012
  2. Paul - spune 6 aprilie 2012
  3. Rebeca 6 aprilie 2012
  4. Laurentiu 9 aprilie 2012
  5. Pingback: Autopromovare 4 « Nea Blogu' 10 aprilie 2012
  6. Florin 18 aprilie 2012
  7. Roberto 1 iunie 2012
  8. Pingback: Despre Instagram 15 ianuarie 2014