Jucarii patrula catelusilor perfecte pentru orice varsta

Sa fim sinceri, ori de cate ori trebuie sa alegem un cadou sau o jucarie pentru copilul nostru, prima intrebare care ne vine in minte este: „Care este cea mai buna jucarie pentru un copil?”. Chiar daca sunteti parinti si cunoasteti acesata “lume” a jucariilor” mult mai bine, alegerea unui cadou distractiv si educational poate fi cu adevarat dificila! Copiii trec prin diferite stadii de invatare pe masura ce cresc, de la nou-nascuti la adolescenti. In timp ce aceste faze au loc, creierul lor are evolutii continue si surprinzatoare.

Desi fiecare copil se dezvolta in ritmul sau, este important sa stimulati continuu mintea si simturile pentru a-l ajuta sa creasca. Descoperirea diferitelor etape ale dezvoltarii este importanta pentru a va ajuta sa determinati ce este potrivit ca jucarie in functie de varsta. Daca sunteti in cautarea unui cadou perfect, va recomandam sa va bazati decizia pe ce etapa de dezvoltare trece copilul dumneavoastra. Va recomandam magazinul nebunici.ro unde puteti descoperi o gama extraordinara de jucarii. Preferatele momentului sunt jucarii patrula catelusilor. Acestea sunt perfecte pentru aproape orice varsta. De fapt, incepand de la +3 ani, puteti achizitiona pentru copilul dvs. astfel de jucarii colorate si amuzante. Ce este patrula catelusilor? Multi o cunosc si ca Paw Patrol. Vorbim despre: Chase este un politist, Rocky este un expert in reciclarea materialelor, Rubble intervine cu excavatorul sau in cele mai dificile situatii, Marshall este poznasul echipei care, cu masina sa de pompier, reuseste intotdeauna sa dea o mana, Zuma este un expert in operatiunile de salvare pe mare, si, in cele din urma, dulcea Skye, fetita echipei, care cu aripile si elicopterul sau intervine, facand salturi la mare altitudine. Acestia apara Adventure Bay, iar stapanul lor este Ryder, un baiatel curajos si marinimos. Astfel de jucarii sunt perfecte pentru copii. Pe lanaga jucarii, nebunici.ro ofera si jocuri de societate sau domino Paw Patrol, care vor aduce distarctie si copiilor mai mari.

Mai jos subliniem punctele cheie pe care trebuie sa le luati in considerare atunci cand alegeti un cadou care va mentine copilul interesat si de ce Paw Patrol sunt adapatate multor copii.

Abilitatile motrice si senzoriale ale copiilor

Cresterea, invatarea si dezvoltarea fiecarei persoane incepe cu dezvoltarea abilitatilor motorii si senzoriale. Abilitatile motrice sunt folosite atunci cand muschii, sistemul nervos si creierul lucreaza impreuna pentru a-si indeplini o sarcina. Exista doua tipuri de abilitati motorii: mici si mari. Abilitati motorii mici includ sarcini mici, cum ar fi luarea unei linguri, indoirea degetelor si mutarea buzelor. Competentele motorii mari includ miscari mai mari, cum ar fi intoarcerea, sederea si mersul pe jos, toate implicand utilizarea picioarelor, trunchiului si bratelor.

Abilitatile motrice sunt masurate prin caracteristici precum:

-Tonusul muscular;
– Forta si coordonarea;
– Ritmul si timpii;
– Coordonare bilaterala;
– Reflexele primitive si posturale;
– Echilibrul si coordonarea ochi-muschi;
– Echilibrul si postura.

Abilitatile senzoriale implica toate simturile. De fapt, lucrurile sunt invatate si memorate mai bine de copii. Acestea includ: auz, vaz, miros, gust, atins, vestibular (ureche interna), proprioceptie (capacitatea de a sti unde este corpul in spatiu), echilibrul si perceptia spatiala.

Jucarii adecvate varstei pentru copii

Alegerea unei jucarii va depinde de varsta si stadiul in care este copilul. Nu este necesar ca ei sa se implice in jucarii alese dupa gen, ci este important ca acestea sa fie jucarii pline de culoare si vesele. Intrebati-va daca copilul se distreaza sau daca nu este complicat pentru el sa inteleaga jocul, ca mai apoi sa se plictiseasca. Amintiti-va, oferind unui copil o jucarie, ca aceasta le va permite sa devina mai sociabili si sa imparta cu alti copii. Figurinele Paw Patrol, masinutele si celelalte jocuri sunt jucarii potrivite pentru copii, deoarece acestea permit jocul creativ si imaginativ. Mai jos am subliniat care sunt cele mai bune jucarii, la ce varsta si de ce.

Paw Patrol sunt jucarii pentru copii de la 3 la 6 ani

Copilul dumneavoastra merge. Si merge mai mult ca niciodata! In aceasta grupa de varsta, copiii isi sporesc foarte mult nivelul de activitate si, din acest motiv, au nevoie de jucarii care sa le permita miscarea. Din acest moment copilul dvs. are mai multa putere. El va fi capabil sa controleze obiecte mai grele si va avea o coordonare mult mai buna atunci cand foloseste masinutele sau un set de constructie Paw Patrol. Acestea ii ofera o sanzatie de independenta incredibila. Pentru ca au mai mult control asupra reflexelor si miscarilor lor, este important sa ai jucarii pentru copilul tau care implica activitate creierului si miscari ale mainilor si muschilor.

Paw Patrol sunt jucarii pentru copii de la 7 la 8 ani

La aceasta varsta, copilul intelege perfect relatia dintre cauza si efect. Copiii din aceasta grupa de varsta pot scrie propozitii complete si se pot bucura sa faca parte dintr-o echipa. Din acest motiv, ele sunt usor de influentati de colegi. In acest moment, copilul dvs. invata vocabularul prin citire, povestiri si are o imaginatie creatoare. Copiii din aceasta grupa de varsta au o atentie si o dragoste mai mari pentru a colecta lucruri. Sunt mai activi si se pot juca ore si ore. Sunt ideale jocurile de societate Paw Patrol sau nisipul kinetic modelabil.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.