Leapşa cu recomandări 2

A 2-a recomandare, din cadrul minicampaniei „Leapşa cu recomandări„, cu care particip la concursul quickmobile.ro promovat prin Blogal Initiative , unde există şansa să câstig noul  iPad3,  este cea menţionată în primul articol:

„O altă recomandare, pe care vreau să o fac, este un ebook reader pe care o să-l recomand  unui alt blogger şi anume  lui Bucur, ca să poată avea tot timpul la îndemână mai multe cărţi într-una singură. M-am orientat spre un KINDLE FIRE despre care o să-i spun toate amănuntele într-un articol viitor.”

Şi acum a venit vremea să explic de ce am făcut această recomandare – primul argument e foarte simplu … cine nu ar avea nevoie de  „Internet, filme, aplicaţii, jocuri, cărţi electronice şi multe altele, toate într-o singură tabletă”  ?  

Kindle Fire are un touchscreen de 7″, cu 16 milioane de culori, tratat pentru anti reflexie şi dispune de o tehnologie care permite un un unghi de vizualizare extra-lat. Are un procesor dual core performant, care te ajută să asculţi muzică în timp ce navighezi pe Web şi descarci diferite cărţi sau aplicaţii.

Capacitatea de stocare e de 8GB integrat – se pot instala 80 apps, plus 10 filme sau 800 melodii sau 6000 cărţi iar tot ce este cumpărat de pe amazon.com poate fi stocat gratis pe Cloud Storage. KindleFire vine cu multe aplicaţii preinstalate, iar alte aplicaţii mai  sînt disponibile în Amazon AppStore pentru Android.

Bucur este tânăr, îi place să citească, să se documenteze, aşa că eu cred că ar fi o alegere perfectă pentru el. Dacă-i place recomandarea mea, poate că o să scrie şi el un mic articol, preluând astfel „Leapşa cu Recomandări” şi intrând astfel şi în concursul organizat de quickmobile.ro şi BlogalInitiative sau îşi poate achizitiona acest eBook Reader cu doi ani garanţie şi livrare rapida, pentru că majoritatea produselor se livrează din stoc.

ebook reader kindlefire

 

Latest Comments

  1. Haifa 3 mai 2012
  2. Sasha 3 mai 2012
  3. Roxana 3 mai 2012
  4. Auras 3 mai 2012
  5. Laurentiu 5 mai 2012
    • D-Petre 5 mai 2012
  6. Andra 8 mai 2012
  7. Sonia 13 mai 2012