Lipoaspiratia moderna

Chirurgia estetitica a avansat extraordinar de mult in ultimul timp. Iar avantajele ei s-au dubat, mai mult decat atat tehnicile au inceput sa fie tot mai usoare, nedureroase si noninvazive.
Lipoaspiratia este o procedura chirurgicala ce pressupune indepartarea grasimii ecesive ce se afla in anumite zome ale corpului. Un nou tratament ce se bucura de un major success in Statele Unite ale Americii este Lipoaspitaria asistata prin apa. Daca va ganditi sa urmati un tratament de lipoaspiratie acum este mult mai simplu si mult mai usor.
Lipoaspiratia ce se realizeaza cu ajutorului unui echipament cunoscut sub numele de Body-Jet este una revolutionara, aceasta se realizeaza cu ajutorul apei care reuseste sa indeparteze grasimea in cel mai delicat mod posibil, rezultatele fiind unele exceptionale.
Daca inainte lipoaspiratia era o procedura extrem de neplacuta si dureroasa, acum cu ajutorul apei si a echipamentelor performante aceasta a devenit o procedura foarte apreciata, care aduce cu sine avantaje multiple, precum:
– Reducerea durerii – procedura este una extrem de blanda si minim invaziva
– Este un tratament permanent cu efecte secundare foarte reduse
– Recuperarea este una foarte rapida si rezultatele sunt peste asteptari
Cum se realizeaza aceasta procedura?
Pentru ca interventia sa se realizeze fara durere se foloseste o solutie salina in jet de inalta presiune. Acest jet de solutie salina reuseste sa indeparteze extrem de bland grasimea.
Lipoaspiratia asistata prin apa nu necesita anestezie totala – fapt care reduce la minim riscurile pentru pacient, se va realiza doar o anestezie locala. De asemenea se vor reduce numarul de vanatai sau umflaturi, nu necesita timp de spitalizare, iar recuperarea se va realiza de 5 ori mai repede decat orice alta procedura de topire a grasimii. Practic pacientul isi poate relua activitatile zilnice in numai cateva zile dupa ce s-a terminat interventia.
Cea mai eficienta metoda de a scapa de grasimea in exces intr-un mod cat mai bland si cu riscuri minime sau cicatrici este liposuctia. Efectul ei este imediat, iar daca continuati sa aveti un stil de viata cat mai sanatos si nu renuntati la exercitiile fizice efectul aceste interventii poate fi permanent. Interventia este recomandata atat pentru femei, cat si pentru barbati. Fiind preferata in aceeasi masura de ambele sexe.
Ce trebuie sa faci dupa interventie?
Asa cum spuneam si mai devreme, trebuie sa ai un stil de viata cat mai sanatos. Si de asemenea trebuie sa porti un corset timp de 4 sau 6 saptamani- in functie de recomandarile medicului.
Daca esti in cautarea unei metode care sa tea jute sa scapi de grasimea nedorita si care sa iti ofere silueta mult visata lipoaspiratia pe baza de apa este solutia. Acest tip de interventie este unul modern care te scapa de foarte multe riscuri, dureri si foarte multe alte inconveniente. Dar ca la orice alta interventie chirurgicala ai nevoie de sfatul unui medic specialist care sa iti recomande cea mai buna varianta pentru tine si corpul tau. Asa ca inainte de a lua o decizie in acest sens cel mai bine este sa mergi la un consult.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.