Mrfinance.ro ne invtata despre credite

Inca de cand eram in anii studentiei, mama mi-a spus sa ma feresc, cat pot de mult, de credite. Desi avea un imprumut la banca, o auzeam adesea plangandu-se de rate, dobanzi, DAE si multe alte lucruri pe care, pe atunci, nu le intelegeam. Mai mult, mi-a zis sa ma feresc de creditele bancare, dar si de credite nebancare, pentru ca acestea pot fi adevarate capcane.

Dupa ce am absolvit facultatea si m-am angajat, evitam sa imi cumpar anumite lucruri, deoarece nu imi permiteam. Cand, intr-o zi, un prieten m-a intrebat de ce nu fac un imprumut, i-am raspuns ca mama mi-a spus sa nu cad in capcana lor. In momentul acela, prietenul meu mi-a explicat ca el are credit si nu este deloc prins la colt. In plus, mi-a zi ca, la un moment dat, a apelat chiar si la un credit rapid, la o institutie nebancara, si nu a ajuns la fundul sacului. Ceea ce imi spunea el era in totala neconcordanta cu ceea ce stiam eu. Apoi mi-a explicat cum de a facut cea mai buna alegere.

  • a sfatuit sa intru pe platforma online ro si ma voi lamuri cum sta treaba cu imprumuturile, dar si cu alte aspecte legate de bugetul personal. Odata ajuns acasa, am intrat imediat pe internet pentru a ma informa. Asa am aflat ca aceasta platforma te “invata” totul despre tipurile de credite, atat bancare, cat si nebancare. Astfel afli unde poate fi mai convenabil pentru tine sa faci un imprumut. Informatiile sunt la obiect si pe intelesul tuturor. De asemenea, poti invata si lucruri utile depre furnizorii de utilitati, despre asigurari sau tipuri de carduri. Practic, tot ce tine de finante, iti este prezentat, intr-un mod cat se poate de inteligibil, pe mrfinance.ro.

Citind informatiile de pe aceasta platforma, am ajuns la concluzia ca exista anumite institutii care imi pot oferi ceea ce vreau, fara sa imi pun in pericol bugetul. Datorita informatiilor de pe mrfinance.ro, nu am mai stat pe ganduri si am si facut un imprumut pentru a-mi cumpara ceea ce imi trebuia.

Latest Comments

  1. Bianca 31 octombrie 2018

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.