Niciodata nu esti singur, cand vrei sa te lansezi in afaceri

Ca om al scolii as putea sa iti spun ca iti trebuie studii sa fii un bun om de afaceri, dar as minti. Am vazut oameni cu cateva clase care cumpara si vand si au mereu buzunarele pline de bani, fara sa munceasca prea mult. Nu sunt implicati in afaceri necurate, ci vand: animale, fructe, bauturi alcoolice, branzeturi.

In afara de comert, multi sunt si mesteri foarte buni si sunt foarte cautati pentru calitatea produselor lor. Dar si studii de Istorie sau de Filologie, daca ai, nu stii exact ce acte iti trebuie pentru infiintare firma.

Stiu absolventi de studii superioare foarte timizi, care nu se descurca singuri, nefiind insistenti, asa cum cere birocratia noastra.

I-am vazut iesind de indata ce li se cere acest lucru si inlemnind pe la usi.

Multi nu stiu nici ce anume sa aleaga infiintare firma sau infiintare SRL neputand sa faca diferenta intre un PFA si un SRL.

SRL este o forma raspandita de legalizare a afacerii, fiindca raspunderea asociatilor nu este foarte mare, iar valoarea capitalului social poate fi foarte mica. Sunt sigura ca fiecare gaseste 200 de lei si cativa oameni in care are incredere cu care sa se asocieze si sa inceapa o afacere de succes. In plus, nici studiile nu sunt obligatorii. Numarul asociatiilor poate fi cuprins intre 1 si 50.

Nimeni nu este exclus din lumea afacerilor, daca exista chemare si pentru infiintarea unei firme studiile nu sunt concludente.

In schimb, pentru PFA diploma este obligatorie si exista si o explicatie: furnizorul de servicii trebuie sa aiba expertiza in domeniul ales.

Pot detine PFA: It-istii, traducatorii, profesorii care dau meditatii, avocatii, laboratoarele medicale si persoana care editeaza texte si imprima documente.

Fabrica-de-firme.ro ofera egalitate de sanse tuturor celor care isi doresc propria afacere, indiferent de domeniul ales, deoarece:

-furnizeaza idei de afaceri

-pune la dispozitia celor care au nevoie sedii sociale

-infiinteaza SRL, PFA sau ONG, dupa ce explica pe indelete clientului avantajele si dezavantajele fiecaruia

-ofera consultanta contabila si juridica, la nevoie

-depune documentatia pentru marirea capitalului social si pentru mutarea sediului social in acelasi judet sau oras sau in alt judet si oras.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.