O echipa de contabili la dispozitia afacerii tale

Pentru reusita si functionarea legala a unei afaceri este nevoie de contabili buni si responsabili. Multe firme se confrunta cu o serie de probleme legate de serviciu contabilitate.
In multe firme contabilii vin si pleaca dupa ce lasa multe incurcaturi in acte si greseli in evidentele intocmite de ei. Angajarea altui contabil inseamna un alt experiment nefast.
Pe piata muncii exista contabili independenti care se pot incadra in urmatoarele categorii:
-Buni, dar falimentar de scumpi. Stiind cat pot professional si profitand de criza de contabili buni, ei cer telefon de serviciu, salariu mare, un birou mare si dotat la dispozitie, procent din beneficii.
-Buni, dar care nu stau mult intr-o firma. Cand iti este lumea mai draga, te anunta ca si-au gasit al loc de munca si pleaca. Te lasa cu actele incepute.
-Nepriceputi, dar cu pretentii exagerate. Angajatorul isi da seama de nepriceperea lor abia cand incep problemele.
-Nepriceputi, dar incapatanati sa ramana pana distrug firma. Cand le descoperiti nepriceperea, concediati-i!
Atunci de unde angajam contabilii priceputi pentru firma noastra?


De la Real-Cont, cea mai buna firma de contabilitate in Bucuresti, echipa de contabili aflata la dispozitia afacerii tale.
Profesionistii cu experienta, contabili de aici stiu cat de ocupati sunt oamenii de afaceri si le pun la dispozitie formulare de contact online.
Un mesaj, un telefon si consultanta pe orice problema de contabilitate sau fiscalitate este gata. Actele se trimit online si de catre o parte si de catre cealalta, iar confidentialitatea este garantata 100%.
Este avantajos sa semnati un contract cu acesta echipa de specialist pe 12 luni, fiindca asa obtineti o bonificatie de 3 luni de gratuitate la contabilitate, perioada stabilita prin tragere la sorti.
Portofoliul contine clienti de notorietate cu cifre uriase de afaceri, care se declara supermultumiti de serviciile echipei. Pretul perceput pentru serviciile complete de evidente contabile, fiscalitate si resurse umane este onest raportat la calitatea acestora si mult mai mic decat cheltuielile facute cu mai multi angajati care ar trebui sa se ocupe de aceste probleme complexe. Este de subliniat faptul ca se economiseste enorm cand angajatul lucreaza pentru tine de la distanta si nu esti obligat sa ii pui la dispozitie un birou bine dotat si intretinut pentru achitarea facturii la iluminat, incalzire sau racirea si improspatarea aerului.
Echipa de contabili aflata la dispozitia ta nu pretinde nici salariul intreg pentru un an, contribuind la beneficiile tale cu cele trei luni de contabilitate gratuita pe care ti le ofera. Din evaluarile clientilor aflam ca furnizorii de servicii de contabilitate de aici nu au gresit niciodata, lucrand perfect, nivelul de performanta fiind maxim. Pentru linistea dumneavoastra este bine sa stiti ca, daca prin absurd apar greseli, Real-Cont are asigurare si veti fi despagubiti pana la ultimul leut.
Existenta unor astfel de specialisti in Bucuresti este o garantie ca bilanturile contabile vor fi bine facute si impozitele platite la timp.
Indiferent cu ce te ocupi, acum stii de unde angajezi contabili adevarati si unde gasesti cele mei eficiente si ieftine servicii de contabilitate din Romania.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.