O firma onesta ce pune la punct sisteme de canalizare are contract cu o firma ce ofera servicii de inchirieri cilindru compactor

Comuna noastra se intinde pe 5 kilometri de-a lungul soselei principale, dar are numeroase sate si catune si un numar de aproape 6 000 de locuitori. Fiind aproape de orasul in care si-a petrecut o mare parte a vietii marele istoric Nicolae Iorga si de orasul resedinta de judet Ploiesti, este o localitate destul de emancipata.
Mai intai am beneficiat de apa potabila, dar lucrarea a fost facuta demult si tevile din fier masiv au inceput sa rugineasca si sa crape. Asa s-a ajuns la pierderi masive de apa si la primirea unei ape ruginite pentru care plateam.

Prima operatiune inaintea realizarii sistemului de canalizare a fost cea de reabilizare a sistemului vechi de alimentare cu apa si punerea la punct a sistemului de canalizare.
Pamantul a fost scormonit si dupa scoaterea tevilor vechi si inlocuirea lor, acoperirea santurilor s-a facut de mantuiala, astfel incat oamenii isi bagau cu greu masinile in curte, iar strada toata s-a umplut de noroi.

Mizeria din curtile noastre, din case si din masini era de nedescris, cand ploua sau ningea, fiindca nu au apelat la firme de inchirieri cilindru compactor.
Dupa ce si-au luat banii pe lucrare, muncitorii au acoperit de mantuiala santurile si au plecat. In zadar am incercat sa netezim noi pamantul cu uneltele, fiindca fusese batatorit in bataie de joc de cupa utilajului.

Din loc in loc erau si decupaje in asfalt, in care cei neatenti sau care nu cunosteau traseul isi rupeau masinile.
De ce se purtau atat de indolent cei de la prima firma? Fiindca patronul era o personalitate in judet, un om cu functii in partid, caruia nu ii pasa de noroiul pe care ni-l bagase in case, in curti si in masini.

Am putut face diferenta intre un intreprinzator de mult bun simt si unu de bani gata, caruia nu ii pasa de nimic. Firma care s-a ocupat de sistemul de canalizare, a venit de la inceput cu Cilindri compactori mici DYNAPAC, care nu scoteau zgomot si nivelau pamantul in locul unde fusesera santurile.
Dupa doua treceri: inainte-inapoi, problema era rezolvata. Am urmarit cu atentie modul in care lucrau si mi-am dat seama ca inaltimea mica a utilajului era ideala, fiindca nu ajungea la firele de electricitate si la crengile pomilor de pe marginea soselei.
Fiindca mi-a placut aspectul utilajului, am cautat pe internet noi lamuriri si de pe site-ul firmei Retutilaje.ro am aflat cat este de sigur mini compactorul. Motorul porneste numai cand conducatorul acestuia s-a asezat pe scaun, iar cand motorul se opreste sau se defecteaza, sistemul de franare este actionat automat.
Sistemul ultrasecurizat permite utilajului sa lucreze si pe terenurile aflate in panta.
Tot pe site-ul magazinului care aprovizioneaza Romania de 25 de ani cu utilaje am vazut si cilindri compactori uriasi sau in tandem, folositi pentru constructia barajului si pentru autostrazi.

Cilindrii compactori mici DYNAPAC sunt ideali si pentru aleile din parcuri, trotuare sau pistele pentru biciclisti. Atat latimea, cat si inaltimea mica le fac usor de manevrat si de condus.
Ele pot fi comandate si in regim de urgenta, fiind livrate unde se executa lucrarile, sa se evite intarzierile.
Retutilaje.ro vin in sprijinul celor care vor sa construiasca blocuri-turn, spitale cu multe etaje, supermarketuri gigantice, dar si cei care doresc sa puna la punct infrastructura.
Antreprenorilor le recomand sa studieze site-ul cu atentie, fiindca imposibil sa nu aiba nevoie de ceva util, care sa le inlesneasca activitatea. Un popas in acest magazin nu strica, mai ales ca utilajele se pot inchiria sau lua in leasing.

In alta ordine de idei, un buldoexcavator versatil, un compactor, turnul de lumini sau generatorul de curent ca si platforma de lucru la inaltime sunt investitii petru toata viata.
Este mai mult decat avantajos sa schimbi accesoriile unui utilaj si sa il folosesti la alta lucrare, mereu la alta lucrare.
Un excavator bun sapa, aduna debaraseaza cu cupa si incarca masinile sa curateasca locul respectiv.
Cine nu si-ar dori o astfel de masina care sa stie sa faca atat de multe lucruri.

Un parteneriat de lunga durata cu acest furnizor de utilaje si piese de schimb este avantajos, fiindca la cerere se asigura si mentenanta si reparatii la fata locului. Asigurarea mobilitatii unui utilaj mare si defect ar fi scumpa si dificila, asa ca este mult mai avantajos sa vina service-ul mobil la urias, sa il repare.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.