Pielea din zona ochilor imbatraneste iar solutia este blefaroplastia laser

Pe lângă alte aspecte care te definesc pe tine ca persoană, ar trebui să știi că este extrem de importantă imaginea pe care o prezinți în public. Dar ce faci în acele momente în care nu te poți împotrivi vârstei? Ce faci atunci când produsele de înfrumusețare nu sunt tocmai cea mai plauzibilă variantă pentru tine? Odată cu trecerea timpului, răbdarea nu mai reprezintă un punct forte, așa că, cel mai probabil, aplicarea produselor cosmetice pe suprafața întregii fețe poate fi un chin. De ce să te trezești mai repede pentru a te aranja și a încerca, din adins, să ascunzi acele imperfecțiuni care au apărut în jurul ochilor? De ce să nu gândești logic și să găsești o metodă mai eficient prin intermediul căruia să câștigi și timp și bani? Odată realizată, o operatie blefaroplastie laser te va ajuta să contribui la îmbunătățirea pielii tale. Nimic nu este imposibil când vorbim despre era noastră. Nimic nu trebuie să ne oprească în loc și, cu atât mai mult, nimic nu trebuie să ne ocupe foarte mult timp.

Tocmai din acest motiv, ar fi mai mult decât recomandat și estetic ca persoanele trecute de o anumită vârstă să se gândească bine asupra deciziilor pe care doresc să le ia. De ce? Pentru că dincolo de orice alt aspect, într-un final, blefaroplastia este benefică.
Într-o altă ordine de idei, însă, există și o serie de informații pe care ar trebui să le luăm în calcul atunci când ne gândim sau decidem să vizităm specialistul pentru a-i comunica decizia sau posibila decizie care urmează a fi luată.

Se recomandă a se acorda o atenție sporită acestor informații, mai ales că acestea au rolul de a preveni orice eveniment nefericit a cărui posibilitate de apariție există, fără dar și poate. Ca urmare, precum în cazul oricărei intervenții, blefaroplastia presupune câteva sacrificii, printre care se numără și încetarea consumului de tutun, respectiv evitarea administrării de evenimente, care pot crește riscul de sângerare. În acest caz se exclud inclusiv antiinflamatoarele.

Tot atunci când vorbim despre blaferoplastie, vorbim și despre un control pe care medicul specialist trebuie să-l realizeze și, eventual, acesta se va ocupa și de istoricul analizelor tale, pentru a se asigura că nu există nimic în dosarul medical care să conducă spre o nereușită sau să pună viața pacientului în pericol. Atenția sporită a specialiștilor, priceperea, îndemânarea vin la pachet cu o anestezie locală sau generală, dar și cu o durată de timp caracteristică care variază în funcție de cantitatea și locația țesutului în exces, respectiv cu tipul de intervenție.
Astfel, estimativ putem spune că, în cazul blaferoplastiei superioare, durata intervenției poate ajunge până la 40 de minute, în timp ce pentru blaferoplastia inferioară, timpul se poate întinde pe o perioadă de aproximativ 60 de minute.

Chirurgul este, în acest caz, persoana cea mai importantă, în sensul că acesta va face o incizie de-a lungul pliului palpebral și va îndepărta excesul de piele, mușchi și grăsime. Procedura aceasta este valabilă pentru pleoapa superioară, iar în cazul pleoapei inferioare, procedura diferă. La ce mă refer? Chirurgul va face o incizie de aproximativ 2 mm sub inserția genelor, îndepărtând sau redistribuind, în același timp, excesul de grăsime, excesul de mușchi și cel de piele.
Alege să redai pielii din zona ochilor fermitatea de altă dată!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.