Pro sau contra mobilei executate la comanda?

Cand vine vorba despre cum arata casa mea trebuie sa recunosc ca sunt foarte exigenta. Si intotdeauna mi-am dorit ca lucrurile sa arate perfect. Si am muncit si bineinteles am incercat ca totul sa fie cat mai perfect cu putinta.

mobile la comanda

Dar de curand m-am ciocnit cu o noua provocare: mobila la comanda. Vreau sa gasesc o companie care sa imi ofere tot ce imi doresc la un pret cat mai bun si calitatatea sa nu lase de dorit. Unii din prietenii mei nu mi-au recomandat acest lucru, deoarece in opinia lor niciodata nu va iesi asa cum imi doresc, mai ales daca nu optez sa lucrez cu niste specialisti. Altii mi-au oferit incredere si sustinere in pasul pe care doresc sa il fac.

Avantajele unei mobile la comanda?

In primul rand poti alege modelul, materialul si culoarea preferata. In acest caz nu mai esti limitat doar la anumite produse create de altii, poti face tot ce iti doresti folosind culorile si materialele preferate. In al doilea rand obiectele de mobilier vor fi create fix pe dimensiunile de care ai nevoie si spatierea va fi fix cum iti doresti. Si nu in ultimul rand te vei bucura de un model unicat pe care il ai doar tu si la care bazele le-ai pus chiar tu.

Dezavantajele unei mobile la comanda?

In primult rand s-ar putea sa fii foarte dezamagit de rezultatul final, asta daca nu optezi pentru o companie serioasa care sa iti garanteze reusita lucrarii. De asemenea o companie serioasa iti va oferi si suport in proiectarea obiectului de mobilier, dar si cele mai bune sfaturi in alegerea materialelor. Timpul este un alt dezavantaj, pentru mobila realizata la comanda trebuie sa dispui de mai mult timp. Daca esti pe graba s-ar putea sa nu fie cea mai buna decizie pentru tine.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.