Solutii optime pentru un start bun în transporturi

Transportul reprezinta o parte importanta a oricarei firme, cel mai relevant fiind transportul terestru, mai exact cel realizat pe strazi cu ajutorul camioanelor si autotrenurilor. Caii de povara ai solelelor, asa cum sunt numite camioanele, s-au dovedit a fi cea mai buna solutie de transport in multe domenii de activitate, transportul si livrarea fiind accesibile in mai multe locuri si mai rapid dar si mai sigur.

Solutii optime pentru un start bun în transporturi

Pentru o firma care se afla la inceput, daca este sa vorbim despre una mai mica, nu este nevoie de o flota foarte mare de camioane iar pretul unora noi este destul de mare, mai ales daca se vrea calitate si fiabilitatea. Asa ca exista pentru aceste firme solutia de camioane second-hand, sau asa cum le numesc cei de la Scania, rulate. Aceasta este asadar o solutie buna si profitabila pentru micii intreprinzatori care au nevoie de camioane pentru transport.

Principalele tipuri sunt cele de camioane Scania, un band care ofera calitate, rezistenta in timp, confort si fiabilitatea. Chiar si second-hand, acestea sunt inca foarte bune pentru a realiza transport chiar si pe distante lungi, intern sau international. Pe site-ul celor de la Scania preturile variaza de la un model la altul dar si in functie de kilometrii parcursi, astfel un camion care a parcurs doar 100 000 km va costa mai mult decat unul care a parcurs peste 400 000 km.

Solutii optime pentru un start bun în transporturi

Un alt band de camioane oferite de catre cei de aici sunt camioane Iveco, foarte comune la noi in tara, utilizate pentru transport intern in cea mai mare parte. Ca si cele Scania, camioanele Iveco sunt disponibile in mai multe modele si cu valori diferite ale kilometrilor rulati. Acelasi lucru este valabil ei pentru modelele de camioane DAF dar si pentru celelalte disponibile pe site.

Clientii pot opta pentru mai multe variante, atat pentru un camion integral cat si doar pentru capul tractor sau pentru semiremorca, in functie de necesitati. Unele dintre oferte pot fi limitate asa ca un client care doreste un anumit camion trebuie sa se decida repede, pentru ca asa cum am precizat, transportul este important iar camioanele vor fi mereu cautate de catre anuimte firme sau persoane fizice.

Latest Comments

  1. Catalin 14 decembrie 2018

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.