Produse de calitate numai din gama Tork

Cand vine vorba de curatenie si igiena, nimic nu este mai important decat mentinerea acestora dar cu produse de calitate care sa elimine complet murdaria. Pe piata sunt extrem de multe produse de curatenie insa nu toate sunt caracterizate prin caliate.

Produsele Tork reprezinta o ramura a marii companii Essity, companie care este lider mondial in produse de igienă și hartie si care comercializeaza aceste produse in peste 100 de tari, prin marci regionale precum Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo și Vinda.

Pentru cea mai mare parte a oamenilor, curatenia si igiena este extrem de importanta si au nevoie sa stie ca locuiesc, lucreza sau mananca in medii curate. Produsele Tork, sunt prezente pentru au intinde o mana de ajutor celor care au nevoie de caliatea unor produse igienice Tork, fie ca este vorba de  timpul petrecut la birou sau acasa.

Fie ca este vorba de un simplu sapun dezinfectant, servetele sau dozatoare sapun Tork, toate acestea ajuta la o spalare mult mai eficienta si adecvata a mainilor, avand siguranta ca toate bacteriile au fost distruse cu succes.

Indiferent de domeniul de activitate al unei firme, trebuie indeplinite anumite conditii in ceea ce priveste igiena angajatilor. In special daca este vorba de domeniul medical, almentar, hotelier si asa mai departe acestia trebuie sa aiba la dispozitie produse de calitate cu care sa se poata spala coresunzator pe maini iar cu ajutorul produselor Tork acest lucru se poate indeplinii fara doar si poate in cel mai eficient mod.

Daca esti in cautare de produse de curatenie de calitate, Sanito.ro ofera o gama foarte variata de astfel de produse inclusiv gama Tork.

Aceste produse sunt ideale pentru grupurile sanitare dar si pentru restaurante, spitale, scoli, cladiri cat si obiective industriale cuprinzand urmatoarele categofii:

 • Pachete promotionale
 • Capace toaleta cu folie igienica
 • Dispensere/dozatoare
 • Consumabile hartie
 • Uscatoare maini
 • Sapunuri lichide, spuma si crema
 • Dezinfectanti maini
 • Odorizante camera
 • Detergenti profesionali
 • Produse de curatenie
 • Cosuri de gunoi

Curatenia si igiena la locul de munca este foarte importanta, deoarece poate afecta in mod negativ sanatatea angajatilor sau a clientilor. Este dovedita ca oamenii nu pot sa lucreze la capacitatile maxime, intr-un mediu neprielnic pentru ca se vor simti sufocati intr-un mediu murdar, cu aer inchis si in care dezordinea e la ordinea zilei.

De aceea este obligatorie respectarea anumitor conditii iar pe langa prevederile legale de pastrare a curateniei,  in primul rand ar trebui sa fie vorba de respectul fata de angajatii care tin afacerea pe picioare.

In ceea ce priveste spatiul de lucru este lesne de inteles ca acesta trebuie sa fie bine organizat astfel incat totul sa decurga cat mai simplu si eficient.

Grupurile sanitare au nevoie de o atentie sporita deoarece, este locul unde microbii si bacteriile se pot dezvolta cel mai usor. Pe langa sanatatea angajatilor, imaginea firmei poate fi destul de sifonata daca cineva se va imbolnavii din interior. Acestea trebuie sa fie dotate cu dezinfectanti maini Tork pentru ca angajatii sa isi poata mentine o igiena corespunzatoare.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.