Prosoapele de hartie: alegerea ideala

Daca ai avea de ales intre prosoape de hartie si prosoape din material textil pentru baia pe care o folosesti in comun cu alte persoane, ce ai alege?  Cred ca nu incape indoiala ca preferi prima varianta. Poate nu stiai, insa in lume se efectueaza foarte multe studii cu privire la cele mai bune, sigure si igienice modalitati de uscare a mainilor. Transmiterea bacteriilor se face mult mai usor de pe pielea umeda, decat de pe cea uscata. De aceea, uscarea mainilor intr-un mod corespunzator poate fi o parte extrem de importanta din procesul de igiena. Conform unor studii de specialitate, eficienta uscarii mainilor are mai multe etape cum ar fi: viteza cu care acestea se usuca, gradul de uscare, indepartarea eficienta a bacteriilor. Majoritatea studiilor au aratat insa ca iti poti asigura cea mai buna uscare cu ajutorul unor prosoape unica folosinta din hartie. Acestea pot sa usuce mainile eficient, sa indeparteze bacteriile si sa produca cel mai mic grad de contaminare din mediul baii. Din punctul de vedere al igienei, prosoapele de hartie sunt superioare uscatoarelor de maini. Acestea ar trebui recomandate in locatii unde igiena este cruciala precum spitale, clinici, unitati alimentare etc.

Daca doresti sa achizitionezi produse hartie de acest tip, de cea mai buna calitate, poti apela la magazinul online sanito.ro. Acest magazin are o experienta de peste 13 ani in domeniul comercializarii produselor de igiena si curatenie, precum si al accesoriilor folosite pentru asta. Asa cum produsele de igienizare sunt de calitate superioara, tot astfel sunt si cele din hartie. Prosoapele de unica folosinta de la sanito.ro sunt de la brand-uri de renume in domeniu, precum Tork sau Aqa Choice.

De ce aceste prosoape de hartie sunt alegerea ideala? Igiena mainilor a fost considerata, in special in ultimele secole, cea mai importanta masura pentru a reduce numarul infectiilor. Spalarea mainilor cu sapun si apa a fost principala metoda de curatare si studiile s-au focalizat doar pe acest aspect. Insa, s-a descoperit ca pentru reducerea contaminarii, mai ales in domenii in care pericolul era mai mare, inclusiv uscarea mainilor este extrem de importanta. Asadar, spalarea cu sapun, apa si uscarea cu prosoape de hartie reprezinta formula perfecta. Daca mainile vor fi doar scuturate sau lasate sa se usuce liber, indiferent de cat de bine sunt spalate, bacteriile pot inca sa ramana in numar destul de mare.

Aspectul folosirii prosoapelor de hartie a fost prea putin promovat. Relevanta sa in igiena si controlul infectiilor a fost adesea trecut cu vederea. Insa, acum importanta si rolul prosoapelor de hartie sunt aspecte binecunoscute. De asemenea, prosoapele de hartie nu irita pielea si nu o usuca (in sensul de uscare excesiva a epidermei) asa cum o pot face acele uscatoare electrice cu aer cald. In plus, chiar daca prosoapele de hartie sunt de unica folosinta, costurile nu sunt ridicate, mai ales la magazinul online recomandat. De aceea, tot mai multi profesionisti, in special din domeniile cu risc mare de contaminare, folosesc astfel de produse. Si alegerea pe care o fac intotdeauna este sanito.ro, pentru ca ofera protectie, calitate, preturi mai mult decat decente si cele mai bune servicii de livrare.

 

Latest Comments

  1. Silvia 16 aprilie 2019
  2. Maria 18 aprilie 2019

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.