Scafele pentru tavan – cheia unei amenajări elegante, cu un buget confortabil

Scafele pentru tavan sunt un element ieftin de design, ideal pentru a ascunde țevile inestetice (în special din baie și din  bucătărie) sau pentru amenajare living. În plus, scafele pentru tavan pot fi folosite cu succes pentru o iluminare indirectă, care să creeze un ambient plăcut în orice încăpere.

Avantajul scafelor pentru tavan – sunt ușor de montat și sunt accesibile oricui

Unul dintre principalele avantaje ale scafelor pentru tavan, pe lângă aspectul pe care-l dau încăperii, îl constituie prețul accesibil, dar și faptul că se montează cu ușurință de către oricine. Acestea se montează cu ajutorul unui adeziv special, care este ușor de folosit. Singurul lucru la care trebuie să fii atent este suprafață pe care urmează să montezi scafele. Această trebuie să fie curată, uscată, netedă și solidă, astfel încât scafele să adere perfect și să nu ai surprize neplăcute mai târziu. Produsele sunt fabricate din polistiren extrudat și se montează pe perete în apropierea tavanului.

Scafele pentru tavan, ideale pentru a ascunde țevile inestetice

Scafele pentru tavan sunt perfecte pentru a ascunde țevile inestetice din camera. Multe locuințe, în special apartamentele de bloc au această problema, mai ales în bucătărie sau în baie. Pentru a masca aceste țevi inestetice, scafele de tavan sunt alegerea ideală pentru a oferi încăperii un aspect elegant.

Scafele pentru tavan, suport pentru iluminare indirectă

Scafele decorative pentru tavan pot fi folosite pentru a obține un design unic în living sau într-o altă încăpere, dar și pentru a le folosi pe post de iluminare.

În interiorul scafelor pentru tavan pot fi montate benzi de iluminare cu LED care să ofere o lumina ambientală plăcută încăperii. În plus, scafele iluminate constituie un element de design modern și cu siguranță nu vor trece neobservate de persoanele care vin în vizită.

În plus, acestea se găsesc în diferite modele, astfel încât să poți alege unul care să se potrivească perfect cu designul casei tale si dorintei tale de amenajare a apartamentului. De la scafe simple, potrivite designului minimalist sau chiar celui industrial, până la scafe cu pliuri și onduleuri pentru decoruri clasice, boho sau elegante.

Latest Comments

  1. Mara 9 aprilie 2021

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.