Culmea inconstientei: sa lucrezi la un gater si sa nu ai asigurare de sanatate

Lucrez la un gater, unde este multa munca bruta si grea si in ciuda efortului fizic si al riscului iminent de acidentare, salarizarea ma multumeste 100%.
Cei care stiu ce inseamna sa fii barbat ma inteleg. Bunastarea familiei depinde de banii pe care ii duci in casa si atunci te sacrifici de buna voie. Asa sunt eu si o fac fara reprosuri, din toata inima.

La locul de munca sunt inconjurat de cel putin 30 de colegi, iar multi dintre acestia incalca normele de protectie a muncii, mai ales cand patronul si managerul nu sunt de fata.
Mai sunt oameni inconstienti care isi aprind tigarile, desi suntem inconjurati de talas, lemne, rumegus si scanduri, mai beau un rachiu, ”Sa prinda forta sa ridice bustenii pe masa”, in realitate se clatina si iti este frica sa le zici ceva…

Daca incerci sa spui unui coleg ametit ca ar putea sa cada in cutitul ascutit, iti raspunde in secunda urmatoare ca nu esti tu seful.
Eu sunt lucid si grjuliu fiindca stiu ce ma asteapta acasa. Cand baietii mei jucausi imi sar in brate, uit toata oboseala de la munca.
Ieri, unuia dintre colegii mei i-a cazut un bustean de cateva sute bune de kilograme pe picior si i s-a invinetit laba piciorului.

L-au dus la spital si i s-a spus ca are nevoie de multe zile de spitaizare sa isi revina. Si din salariul lui traiesc trei copii si ei doi, adica parintii, in total cinci persoane. Ce se vor face ei acum, cand numai pe spitalizarea capului de familie se va cheltui o avere?

Culmea inconstientei: sa lucrezi la un gater si sa nu ai asigurare de sanatate

Daca ar fi avut o asigurare mediata de Ovb Romania asigurari de sanatate s-ar fi putut interna la o clinica particulara, unde ingrijirile ar fi fost de calitate premium si ar fi fost ajutat si cu bani, pana s-ar fi recuperat si ar fi putut sa isi reia activitatea. Ce are in plus o clinica privata fata de una de stat:
1.Medicilor le revine un numar mai mic de pacienti, prin urmare terapia este personalizata dupa nevoile fiecaruia.
2.Personalul monitorizeaza permanent pacientii.
3.Folosesc terapii revolutionare, cum ar fi ozonoterapia sau terapia cu laser, care sa amelioreze durerile si sa produca refacerea rapida a organismului.
4.Camerele sunt cu doua paturi, cu climatizare si plasma, lenjeriile de pe pat foarte curate, iar mancarea foarte buna si sanatoasa
5.Echipamente de gimnastica medicala la standarde internationale.

De cand i s-a intamplat nenorocirea colegului meu, m-am interesat unde pot face cele mai avantajoase asigurari de sanatate, iar internetul mi-a indicat un singur drum: OVB Romania.
Mediul virtual este plin de evaluarile pozitive ale beneficiarilor care au cuvinte de multumire la adresa celor care i-au ajutat in situatiile critice din vietile lor.
Si astazi lucrez la acelasi gater fiindca salariul este decent si sunt aproape de casa, dar am asigurare de sanatate, iar acest lucru ma linisteste. Si patronul este mai vigilent, fiindca este omniprezent in punctele cheie de lucru ca oamenii sa nu mai fumeze si sa nu mai bea in timpul lucrului.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.