Servicii de imprimare digitală pentru afacerea dvs

În prezent, mulți proprietari de afaceri au început să descopere importanța pe care o oferă serviciile de imprimare digitală pentru afacerile lor. Deși este adevărat că tipărirea offset joacă un rol major în majoritatea materialelor publicitare de afaceri, există și beneficii enorme pe care le poate oferi imprimarea digitală.

Există o mare provocare în a răspunde la întrebarea:” Care este preţul pentru un print digital?” deoarece industria tipăririi digitale este foarte segmentată și provine din multe tradiții diferite.

Există o convergență a tehnicilor de prețuri pe care le întâlnim în mod normal la companiile de imprimare digitală. Astfel, trebuie să căutaţi nu doar cel mai bun preţ print digital dar şi cea mai bună companie din domeniu.

Cercetează piaţa

O modalitate bună de a ști care este cel mai corect preţ print digital este de a vedea concurența pentru servicii similare. Aveți grijă să cercetați furnizorii care oferă același tip de produs, atât din punct de vedere al calității, cât și al expertizei.

Serviciile de imprimare digitală fac mai ușor și mai puțin stresant obținerea rapidă a imprimărilor de înaltă calitate la expirarea termenelor. Totuși, nu așteptați niciodată până în ultima clipă pentru a comanda materiale imprimate.

Ce sunt serviciile de imprimare digitală?

În trecut, tipărirea era un proces care consuma timp, ce impunea tipografiilor să creeze plăci metalice sau role. Aceste plăci și role transferau conținutul dvs. pe suportul ales. Astfel, timpul de aşteptare pentru produsului finit era unul îndelungat.

Tipărirea digitală a schimbat totul, nu doar în cazul factorilor ce țin de pret print digital dar a permis timpi mai rapizi pentru lucrările de tipărire, fără a altera calitatea. În plus, este și o metodă de imprimare mai ecologică. Există mai puține deșeuri implicate în comparație cu tipărirea offset, deoarece nu trebuie create plăci.

În timpul imprimării digitale, tonerul sau cerneala nu se adună în substrat. Mai degrabă, se așează deasupra într-un strat subțire și este de obicei sigilat printr-un proces de întărire cu UV sau încălzire.

Configurarea este minimă, imprimările se termină rapid, iar produsul finit pare clar și profesional. Beneficiile de economisire a timpului înseamnă și avantaje de economisire a costurilor. Deoarece tipografia nu alocă atât de mult timp pentru fiecare lucrare de tipărire, în majoritatea cazurilor puteți obține un preț print digital mai mic pe bucată.

Tipuri de proiecte potrivite pentru imprimare digitală

Între tipărirea offset și imprimarea digitală, nu există o metodă care să funcționeze cel mai bine pentru fiecare ocazie.

Tipărirea digitală poate fi utilizată la fel pentru lucrări cu volum redus și mare, dar este utilizată mai ales pentru proiecte pe termen scurt, tipărite pe un suport plat și subțire.

Utilizările comune pentru întreprinderi includ:

  • Broșuri
  • Pliante
  • Fotografii
  • Obiecte promoționale
  • Cărți poștale
  • Formulare și documente

În cele mai multe cazuri, nu există o cantitate minimă pentru imprimare digitală, deși cantitățile mai mari pot duce la un preţ print digital mai mic.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.