Primii ani sunt cei mai importanti

Va ramane mereu actuala zicala “cei 7 ani de acasa”. Pot sa spun ca acesti 7 ani de acasa se completeaza cu educatia pe care copiii o primesc si in institutiile de invatamant. Indiferent daca cel mic frecventeaza o gardinita de stat sau una particulara, pe langa educatia pe care parintele o face in propriul camin, ar trebui facuta o instruire temeinica si aici.

De multe ori, cei mici petrec mai mult timp la gradinitia decat cu familia. Si asta pentru ca ritmul de viata alert al parintilor le rapeste mult din timpul pe care ar trebui sa il dedice celor mici. Toata lumea vine cu sfaturi cum sa petrecem cat mai mult timp cu copiii si se uita urat la aceia dintre noi care pleaca dimineata la munca, vin seara si abia daca mai au timp sa se joace o jumatate de ora cu cel mic. Este usor sa judeci dar poate ca acel parinte trebuie sa alerge atata pentru a aduce o paine in casa. Nu traim in filmele acelea unde tatal sau mama isi permite sa demisioneze si sa stea cu restul familiei intr-o casuta de poveste, pe o campie cu flori. Ar fi frumos dar, pentru cei mai multi dintre noi, este imposibil.

Pentru a asigura un trai decent copilului, este necesar sa muncim, de multe ori mai mult decat scrie la lege. Daca te regasesti in descrierea de mai sus, sfatul meu ar fi sa ii oferi celui mic un mediu de calitate in care sa isi petreaca ziua. Teddybar este locul potrivit pentru copilul tau. Este o gradinita particulara sector 1, Bucuresti. Aici, cel mic, va gasi o atmosfera vesela si un cadru familiar. Educatoarele sunt extrem de dragute si atasate de cei mici. Se va invata intensiv limba engleza sau germana. Totul este dinamic, interactiv, conceput in asa fel incat sa ii atraga pe copii, sa nu ii plictiseasca si sa le dea posibilitatea de a se exprima cat mai usor. In plus, gradinita particulara este o optiune mult mai buna a gradinitei de stat unde, adesea, se intampla sa nu mai fie locuri disponibile pentru copilul tau. Totul in gradinita Teddybar este de cea mai inalta calitate. Materialele folosite pentru educarea copiilor, mobilierul si grupurile sanitare sunt in perfecta stare, curate, igienice. Astfel, vei avea siguranta ca cel mic va fi ferit de diverse pericole.

In plus, fiind o gradinita de particulara, cu siguranta modul de abordare este cu totul diferit. Stim cu totii ce se intampla in gradinitele de stat. Pe langa conditiile care de multe ori lasa de dorit, se intampla ca cei mici sa fie tratati necorespunzator de catre personalul acestor institutii. Din pacate, este o realitate pe care o intalnim din ce in ce mai des. Un astfel de comportament este condamnabil si, cu siguranta, nu veti avea sansa sa il intalniti la gradinita Teddybar. Pe site-ul teddybar.ro se pot gasi mult mai multe detalii legate de orar, tarife si curriculumul educational. Accesati chiar acum site-ul si oferiti-i celui mic o sansa la o educatie deosebita.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.