Sesiunea de cafeleala dinaintea examenelor

Orice s-ar spune, dar studentii, in special cei care mai au si o slujba “ingrasa porcul in ajunul examenelor”, adica intai organizeaza presesiunea de cafea Illy apoi noaptea alba de invatat materia ce s-a predat intr-un semestru.

In ceea ce priveste invatatul exista doua opinii:

-daca inveti la timp, nu mai te obosesti in sesiune. Asta spun profesorii si cei care invata in fiecare zi, dar sincera sa fiu, trebuie sa admit ca multe lucruri se uita in timp.

-trebuie neaparat sa inveti inainte de sesiune sa ai cunostintele proaspete in minte.

Toti recunosc virtutiile magice ale unei cafele bune care tine mintea treaza. Iata de ce caministii isi fac provizii de cafea Lavazza supercrema  , iar la noi expresoarele nu dorm niciodata inainte de examene.

Cum procedez eu si fratele meu sa putem invata pana tarziu?

-Comandam cafea buna din cel mai aprovizionat magazin de cafea online Cafelim.ro. Comanda trebuie sa fie peste 250 de roni din doua motive serioase: primul fiindca asa obtinem transportul gratuit la domiciliu si produsele ajung in 24 de ore, iar al doilea (cel mai serios din punctul nostru de vedere): toti se aboneaza la cafeaua noastra vazand cat este de buna.

-Aducem expresorul in biroul nostru, fiindca nu ii deranjam si pe ceilalti, ci tinem lumina aprinsa numai intr-o anumita parte a casei.

-Nu incepem inainte de a bea o cafea impreuna, fiindca nu ne-am putea concentra la invatat stand cu gandul la cea mai buna cafea din lume si la prima pauza cand o putem savura! Asa, scapam de grija ei, ne stabilim ratia de invatat, iar cand ne realizam norma, mai facem o pauza de cafea.

-Cine nu este constiincios si nu invata temeinic este pedepsit sa nu mai ia pauza de cafea.

Toate examenele pentru care am invatat avand ca partenera Illy cafea  le-am luat cu nota 10 ceea ce inseamna ca este cea mai eficienta cafea din lume!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.