Ştirili

Stirili

Ştirili este o aplicaţie pentru dispozitivele care folosesc ca sistem de operare Androidul (disponibilă gratuit în GPlay) aplicaţie despre care am citit prima dată la Gabriel Ursan pe blog. Am instalat aplicaţia pe smartphone mai mult de curiozitate dar nu m-am prea folosit de ea. Gabriel a scris despre un update de care această aplicaţie a beneficiat şi atunci am început să o configurez şi să o folosesc.

Ca să fiu sincer, o folosesc mai mult pe post de reader pentru că mi-am selectat câteva domenii de interes iar la surse am selectat doar blogurile de pe care doresc informaţii. În timp ce făceam configurările la aplicaţie am găsit şi blogul www.d-petre.ro listat pe acolo aşa că dacă doriţi să vedeţi, de pe smartphon sau tabletă, ce am mai scris pe blog, acum o puteţi face destul de simplu. Instalaţi aplicaţia, faceţi configurările necesare şi gata.

Nu ştiu cine a adaugat blogul meu printre celelalte blogori care figurează ca surse de informare, dar îi mulţumesc pentru asta. Nu, nu am făcut eu solicitarea de includere pentru că n-am crezut că blogul meu poate sta alături de multe bloguri mari, mult mai informate şi mai interesante dar daca tot e acolo nu o să cer să fie scos din lista :).

Nu ştiu dacă a fost dezvoltată şi versiunea pentru  iOS sau Windows Phone şi deocamdata nici nu mă intereseaza prea mult, eu fiind utilizator de Android dar m-ar interesa o astfel de aplicaţie ca şi extensie pentru browser pentru că Feedly încă nu mi se pare cel mai bun înlocuitor pentru Google Reader.

„Decât” o singură observaţie / sugestie am pentru cei care dezvoltă această aplicaţie – ştiu că nu se vor supăra pe mine pentru că am văzut că au simţul umorului –  vă rog  puneţi fraza pe care o folosiţi ca slogan între ghilimele pentru că sînt mulţi absolvenţi de liceu cazuţi sau nu la bac şi mulţi profesori picaţi la examenele de titularizare care încă mai pot crede că aşa e corect :

Decat si numa’ ce-mi place sa citesc” 🙂

Latest Comments

  1. Yamasha 13 august 2013
  2. Laurențiu Trofoșilă 13 august 2013
  3. Gabriel Ursan 13 august 2013
  4. Bucur 14 august 2013
  5. Nicu Durla 28 august 2013
  6. Nume editat 13 septembrie 2013

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.